Pokemon Wereldkampioenschappen 2025 in Anaheim en 2026 in San Francisco: data en details

Pokemon Wereldkampioenschappen 2025 in Anaheim en 2026 in San Francisco: data en details

Samenvatting:

De Pokemon Wereldkampioenschappen vertegenwoordigen het hoogtepunt van competitief Pokemon-spel en trekken fans en spelers van over de hele wereld om getuige te zijn van de beste in de strijd. Met de aankondiging van de locaties voor 2025 en 2026 neemt de opwinding al toe. Het evenement van 2025 vindt plaats in Anaheim, bekend om zijn levendige gamecultuur, terwijl het kampioenschap van 2026 naar de iconische stad San Francisco gaat.

Beide locaties beloven onvergetelijke ervaringen te bieden, van toernooien met hoge inzetten tot unieke fanactiviteiten. Of je nu een doorgewinterde deelnemer of een gepassioneerde fan bent, deze evenementen mag je niet missen. Vooruit plannen is cruciaal, gezien de populariteit van deze kampioenschappen. Deze gids biedt alle essentiële details, van evenementdata en -locaties tot reistips en ticketinformatie. Ga met ons mee en ontdek wat je kunt verwachten van de Pokemon Wereldkampioenschappen 2025 en 2026, zodat je volledig voorbereid bent op de opwinding die je te wachten staat.


De Pokemon Wereldkampioenschappen 2025 en 2026

De Pokemon Wereldkampioenschappen zijn de meest verwachte evenementen in de Pokemon-competitiekalender en trekken spelers en fans van over de hele wereld. Deze kampioenschappen zijn het hoogtepunt van een jaar vol intense gevechten, waarbij de beste spelers strijden om de titel van wereldkampioen. De aankondiging van de locaties voor 2025 en 2026 heeft al voor veel opwinding gezorgd binnen de gemeenschap, aangezien deze evenementen niet alleen om competitie gaan, maar ook om feestvieren. Met evenementen gepland voor Anaheim in 2025 en San Francisco in 2026, plannen fans gretig hun reizen om deel uit te maken van de actie. De Pokemon Wereldkampioenschappen zijn meer dan alleen toernooien; ze zijn een bijeenkomst van de wereldwijde Pokemon-gemeenschap en bieden een unieke mix van competitief spel, fanactiviteiten en exclusieve merchandise. Deze evenementen zijn in de loop der jaren steeds populairder geworden en zijn een must geworden voor iedereen die gepassioneerd is door Pokemon. Of je nu een doorgewinterde deelnemer of een toegewijde fan bent, de Pokemon Wereldkampioenschappen beloven een onvergetelijke ervaring te bezorgen, gevuld met spannende gevechten en blijvende herinneringen.

Anaheim: gaststad voor Pokemon Wereldkampioenschappen 2025

Anaheim is gekozen als gaststad voor de Pokemon Wereldkampioenschappen 2025, een beslissing die met wijdverbreid enthousiasme is onthaald. Anaheim staat bekend om zijn rijke geschiedenis in het organiseren van grote game-evenementen en past perfect bij de Pokemon-gemeenschap. De stad is de thuisbasis van het Anaheim Convention Center, een van de grootste en meest veelzijdige locaties in de Verenigde Staten, waardoor het een ideale locatie is voor een evenement van deze omvang. De kampioenschappen van 2025 zullen naar verwachting duizenden bezoekers trekken, waaronder spelers, fans en professionals uit de industrie uit alle hoeken van de wereld. De levendige cultuur van Anaheim, in combinatie met de nabijheid van populaire toeristische attracties zoals Disneyland, draagt ​​bij aan de aantrekkingskracht als gaststad. De infrastructuur van de stad is goed uitgerust om de toestroom van bezoekers aan te kunnen, met ruime accommodaties, eetgelegenheden en uitgaansgelegenheden. Naarmate het evenement dichterbij komt, bruisen de fans al van verwachting en willen ze graag de opwinding ervaren die alleen de Pokemon Wereldkampioenschappen kunnen bieden.

San Francisco: gaststad voor Pokemon Wereldkampioenschappen 2026

San Francisco zal gastheer zijn van de Pokemon Wereldkampioenschappen 2026, wat de eerste keer is dat deze iconische stad voor het evenement is gekozen. San Francisco staat bekend om zijn rijke culturele erfgoed en technologische innovatie en is een stad die resoneert met de geest van Pokemon. De keuze voor San Francisco als gaststad is belangrijk, omdat deze de groeiende invloed van de Pokemon-gemeenschap in het westen van de Verenigde Staten weerspiegelt. De kampioenschappen van 2026 vinden plaats in het Moscone Center, een eersteklas locatie in het hart van de stad. Deze centrale locatie biedt gemakkelijke toegang tot de vele bezienswaardigheden van San Francisco, waaronder de Golden Gate Bridge, Alcatraz Island en Fisherman’s Wharf. Fans die de kampioenschappen van 2026 bijwonen, kunnen een unieke mix van competitief spel en culturele ervaringen verwachten, terwijl de stad zelf onderdeel wordt van het evenement. De aankondiging van San Francisco als gastheer voor 2026 heeft al tot opwinding geleid onder de fans, van wie velen hun reizen ruim van tevoren plannen om ervoor te zorgen dat ze niets missen van wat een historische gebeurtenis belooft te worden.

Data en schema voor de evenementen

De data voor de Pokemon Wereldkampioenschappen 2025 en 2026 zijn zorgvuldig geselecteerd om deelname en plezier te maximaliseren. Het evenement van 2025 vindt plaats van 15 tot 17 augustus in Anaheim, terwijl de editie van 2026 van 28 tot 30 augustus in San Francisco wordt gehouden. Deze data zijn strategisch gepositioneerd tegen het einde van de zomer, waardoor ze ideaal zijn voor zowel binnenlandse als internationale bezoekers. Het schema voor deze kampioenschappen omvat doorgaans meerdere dagen competitief spel, met als hoogtepunt de kroning van wereldkampioenen in verschillende categorieën. Daarnaast zullen er tijdens de duur van de kampioenschappen speciale evenementen, tentoonstellingen en fanactiviteiten plaatsvinden. Bezoekers kunnen een vol programma verwachten, met voor elk wat wils, van intense competitieve wedstrijden tot interactieve fanervaringen. Gezien de omvang van deze evenementen is het belangrijk dat zowel deelnemers als fans hun tijd verstandig plannen om het meeste uit hun ervaring te halen.

Competitief spelen op Pokemon Wereldkampioenschappen 2025

De Pokemon Wereldkampioenschappen 2025 in Anaheim zullen enkele van de meest competitieve gevechten uit de geschiedenis van de franchise bevatten. Spelers van over de hele wereld zullen strijden in verschillende formaten, waaronder de traditionele videogamekampioenschappen (VGC), het ruilkaartspel (TCG) en mogelijk nieuwe formaten die mogelijk door The Pokemon Company worden geïntroduceerd. De competitiescène op de Wereldkampioenschappen staat bekend om het hoge spelniveau, waarbij deelnemers zich hebben gekwalificeerd via regionale en nationale evenementen die het hele jaar door worden gehouden. De inzet is ongelooflijk hoog, omdat spelers niet alleen strijden om de titel van wereldkampioen, maar ook om substantiële prijzen en het prestige dat met de overwinning gepaard gaat. Naast de hoofdtoernooien zullen er waarschijnlijk side-evenementen zijn waar fans kunnen deelnemen aan informele gevechten, professionele spelers kunnen ontmoeten en zelfs de kans kunnen krijgen om exclusieve merchandise te winnen. Er wordt verwacht dat de sfeer tijdens de kampioenschappen van 2025 elektrisch zal zijn, met gepassioneerde fans die hun favoriete concurrenten aanmoedigen in een blijk van sportiviteit en vaardigheid.

Competitief spelen op Pokemon Wereldkampioenschappen 2026

De Pokemon Wereldkampioenschappen 2026 in San Francisco zullen de traditie van competitie op hoog niveau voortzetten die dit evenement al jaren definieert. Net als bij eerdere kampioenschappen zal het evenement van 2026 meerdere formats bieden, waaronder VGC en TCG, waardoor topspelers van over de hele wereld worden aangetrokken. De technisch onderlegde cultuur en innovatieve geest van San Francisco zullen naar verwachting het evenement beïnvloeden en mogelijk nieuwe elementen aan de competitie introduceren, zoals augmented reality-functies of interactieve fanervaringen. De concurrentiescène in 2026 zal waarschijnlijk voortbouwen op de trends en strategieën die in 2025 naar voren kwamen, waarbij spelers hun tactieken aanpassen aan de zich ontwikkelende meta. De inzet zal hoog blijven, met de titel van wereldkampioen en aanzienlijke prijzen op het spel. Het competitieve spel tijdens de kampioenschappen van 2026 zal een ware test zijn voor vaardigheden, strategie en aanpassingsvermogen, terwijl spelers tegenover elkaar staan ​​in wat zeker een onvergetelijk evenement zal worden. Fans die de kampioenschappen bijwonen, krijgen de kans om getuige te zijn van enkele van de beste Pokemon-gevechten ooit, waardoor het een must-see is voor iedereen die gepassioneerd is door het spel.

Uw reis naar Anaheim plannen in 2025

Het plannen van een reis naar Anaheim voor de Pokemon Wereldkampioenschappen van 2025 vereist zorgvuldige overweging, vooral gezien de populariteit van het evenement. Anaheim is een stad met goede verbindingen, met meerdere opties voor reizigers uit verschillende delen van de wereld. De dichtstbijzijnde luchthaven is John Wayne Airport (SNA), gelegen op slechts 22 kilometer van het stadscentrum, waardoor het een handige keuze is voor zowel internationale als binnenlandse reizigers. Los Angeles International Airport (LAX) is een andere optie, op ongeveer 56 mijl afstand. Eenmaal in Anaheim kunnen bezoekers kiezen uit een breed scala aan accommodatiemogelijkheden, van budgetvriendelijke hotels tot luxe resorts. Gezien de verwachte grote vraag is het raadzaam om ruim van tevoren accommodaties te boeken om verzekerd te zijn van de beste tarieven en de nabijheid van de evenementenlocatie. Het Anaheim Convention Center, waar de kampioenschappen zullen worden gehouden, wordt omringd door talloze hotels, waarvan er vele pendeldiensten naar de locatie aanbieden. Voor degenen die van plan zijn hun verblijf te verlengen, biedt Anaheim tal van attracties, waaronder het Disneyland Resort, waardoor het een ideale bestemming is voor zowel gezinnen als toeristen.

Wat te doen in Anaheim tijdens de kampioenschappen

Hoewel de Pokemon Wereldkampioenschappen ongetwijfeld de belangrijkste attractie zullen zijn, biedt Anaheim een ​​schat aan activiteiten en attracties waar bezoekers tijdens hun verblijf van kunnen genieten. Disneyland Resort, gelegen op slechts een korte afstand van het Anaheim Convention Center, is een must-visit voor iedereen die naar de stad reist. Of je nu een fan bent van Disney of niet, het resort biedt een magische ervaring met zijn iconische attracties, shows en themagebieden. Naast Disneyland is Anaheim de thuisbasis van verschillende andere attracties, waaronder de Anaheim GardenWalk, een openlucht entertainment- en winkelgebied, en het Muzeo Museum en Cultureel Centrum, dat wisselende tentoonstellingen en culturele evenementen biedt. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in sport is het bijwonen van een wedstrijd in het Angel Stadium van Anaheim of het Honda Center een geweldige manier om de lokale sportcultuur te ervaren. Liefhebbers van lekker eten kunnen ook volop genieten in Anaheim, met een gevarieerd aanbod aan eetgelegenheden, variërend van informele eetgelegenheden tot gastronomische restaurants. Of je nu het culturele aanbod van de stad wilt verkennen of gewoon wilt ontspannen tussen de kampioenschapsevenementen door, Anaheim heeft elke bezoeker iets te bieden.

Je reis naar San Francisco plannen in 2026

San Francisco, de gaststad voor de Pokemon Wereldkampioenschappen van 2026, is een bruisende metropool met een verscheidenheid aan reis- en accommodatiemogelijkheden. San Francisco International Airport (SFO) is de belangrijkste toegangspoort tot de stad en biedt directe vluchten vanaf tal van internationale en binnenlandse bestemmingen. Voor degenen die binnen Californië reizen, zijn Oakland International Airport (OAK) en San Jose International Airport (SJC) ook haalbare opties. Eenmaal in de stad vinden bezoekers een scala aan accommodaties, van luxe hotels in het centrum van San Francisco tot budgetvriendelijke opties in omliggende wijken. Vanwege de verwachte grote vraag naar de kampioenschappen wordt vroeg boeken sterk aanbevolen. Het Moscone Center, waar het evenement zal plaatsvinden, is centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, waaronder BART (Bay Area Rapid Transit) en Muni. Bezoekers die van plan zijn de stad te verkennen, kunnen overwegen een Muni-paspoort aan te schaffen, dat onbeperkte ritten met bussen, trams en kabelbanen biedt. Met zijn diverse buurten, iconische bezienswaardigheden en levendige culturele scene biedt San Francisco een unieke achtergrond voor de Pokemon Wereldkampioenschappen, waardoor het een spannende bestemming is voor deelnemers.

San Francisco verkennen: must-see attracties

San Francisco is een stad boordevol geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid, en biedt bezoekers genoeg te zien en te doen tijdens hun verblijf voor de Pokemon Wereldkampioenschappen 2026. Geen reis naar San Francisco zou compleet zijn zonder een bezoek aan de Golden Gate Bridge, een van de meest herkenbare bezienswaardigheden ter wereld. Bezoekers kunnen over de brug lopen of fietsen en genieten van een prachtig uitzicht op de baai en de skyline van de stad. Alcatraz Island, ooit een beruchte federale gevangenis, is een andere must-see attractie en biedt rondleidingen die zich verdiepen in de fascinerende geschiedenis van het eiland. Fisherman’s Wharf is een populaire bestemming voor toeristen en biedt een verscheidenheid aan restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden, evenals de kans om de beroemde zeeleeuwen te zien bij Pier 39. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in kunst en cultuur, is het San Francisco Museum of Modern Art (SFMOMA) en het de Young Museum bieden indrukwekkende collecties en tentoonstellingen. De diverse wijken van de stad, van het historische Mission District tot de luxe Marina, bieden een kijkje in de lokale levensstijl en bieden volop mogelijkheden om te dineren en te winkelen. Met zoveel te zien en te doen, zullen bezoekers aan San Francisco tijdens de kampioenschappen van 2026 zeker een onvergetelijke ervaring beleven.

Ticketing en registratie voor de kampioenschappen

Het bijwonen van de Pokemon Wereldkampioenschappen 2025 en 2026 vereist een zorgvuldige planning, vooral als het gaat om het veiligstellen van tickets en het registreren voor het evenement. Kaartjes voor de kampioenschappen worden doorgaans enkele maanden van tevoren vrijgegeven en zijn door de grote vraag vaak snel uitverkocht. Het is raadzaam om de officiële aankondigingen van The Pokemon Company over de releasedatum van tickets en registratieprocedures in de gaten te houden. Naast algemene toegangskaarten zijn er mogelijk VIP-pakketten beschikbaar, die voordelen bieden zoals voorrang op zitplaatsen, exclusieve merchandise en toegang tot speciale evenementen. Registratie voor competitief spel staat meestal los van algemene toelating en vereist dat spelers zich kwalificeren via regionale en nationale evenementen. Voor fans die niet deelnemen aan de competitie zijn er toeschouwerspassen beschikbaar, die toegang geven tot alle actie op het hoofdpodium, evenals de fanzone en andere activiteiten. Gezien de populariteit van deze evenementen is vroege registratie van cruciaal belang om een ​​plek op de kampioenschappen te garanderen. Het is ook belangrijk om vertrouwd te raken met de regels en voorschriften van het evenement, inclusief eventuele gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen die van kracht zijn. Door vooruit te plannen en je tickets vroeg te bemachtigen, kun je een soepele en plezierige ervaring op de Pokemon Wereldkampioenschappen garanderen.

Evenementen en activiteiten tijdens de Pokemon Wereldkampioenschappen

De Pokemon Wereldkampioenschappen staan ​​bekend om hun competitieve toernooien, die de beste spelers van over de hele wereld aantrekken. Deze toernooien vormen het middelpunt van de kampioenschappen, met intense gevechten in verschillende formaten, waaronder de Video Game Championships (VGC) en de Trading Card Game (TCG). De concurrentie is hevig, waarbij spelers zich maanden, zo niet jaren, hebben voorbereid op dit moment. De toernooien zijn onderverdeeld in verschillende leeftijdscategorieën, waardoor eerlijk spel en een gelijk speelveld voor alle deelnemers wordt gegarandeerd. Elke wedstrijd is een toonbeeld van strategie, vaardigheid en sportiviteit, waarbij de winnaars niet alleen de titel van wereldkampioen verdienen, maar ook aanzienlijke prijzen, waaronder geldprijzen, trofeeën en exclusieve merchandise. De toernooien worden gehouden volgens strikte regels en richtlijnen, waarbij een panel van juryleden toezicht houdt op de procedure om eerlijk spel te garanderen. Voor toeschouwers bieden deze toernooien een spannende ervaring, omdat ze de beste spelers ter wereld het tegen elkaar zien opnemen in gevechten waarbij de inzet hoog is. De opwinding is voelbaar, waarbij fans hun favoriete spelers aanmoedigen en getuige zijn van het drama dat zich in realtime afspeelt. Of je nu een doorgewinterde speler bent of nieuw in de competitiescene, de toernooien op de Pokemon Wereldkampioenschappen zijn een must-see.

Fanactiviteiten en ervaringen

Hoewel de competitieve toernooien de belangrijkste attractie zijn, bieden de Pokemon Wereldkampioenschappen ook een breed scala aan fanactiviteiten en ervaringen die geschikt zijn voor alle leeftijden. De fanzone is een populair gebied waar bezoekers kunnen deelnemen aan interactieve activiteiten, waaronder games met Pokemon-thema, workshops en meet-and-greet-sessies met populaire figuren uit de Pokemon-gemeenschap. Er zijn ook mogelijkheden om nieuwe en aankomende Pokemon-spellen uit te proberen, vaak voordat ze voor het grote publiek worden vrijgegeven. Een van de hoogtepunten van de fanactiviteiten is het Pokemon Center, een pop-upwinkel die exclusieve merchandise verkoopt, waaronder kleding, accessoires en verzamelobjecten die alleen op het evenement verkrijgbaar zijn. Fans kunnen ook deelnemen aan side-evenementen, zoals informele toernooien, waar ze in een meer ontspannen sfeer tegen andere bezoekers kunnen strijden. Voor degenen die herinneringen willen vastleggen, zijn er tal van fotomomenten met levensgrote Pokemon-mascottes en thematische achtergronden. De fanactiviteiten op de Pokemon Wereldkampioenschappen zijn ontworpen om een ​​leuke en meeslepende ervaring voor iedereen te creëren, of je nu een competitieve speler bent, een informele fan of met familie aanwezig bent. Deze ervaringen dragen bij aan de algehele opwinding van het evenement, waardoor het een onvergetelijke gebeurtenis wordt.

De impact van de Pokemon Wereldkampioenschappen

De Pokemon Wereldkampioenschappen hebben een diepgaande impact op de wereldwijde Pokemon-gemeenschap en dienen als een viering van alles wat met Pokemon te maken heeft. Deze evenementen brengen spelers, fans en makers van over de hele wereld samen en bevorderen een gevoel van gemeenschap en kameraadschap dat verder reikt dan alleen de concurrentie. De kampioenschappen zijn een showcase van het beste dat de Pokemon-franchise te bieden heeft, van innovatieve gameplay tot creatieve fanuitdrukkingen. Ze dienen ook als platform voor The Pokemon Company om nieuwe ontwikkelingen in de franchise aan te kondigen, waaronder gamereleases, updates en ander opwindend nieuws. Het wereldwijde bereik van de kampioenschappen wordt weerspiegeld in het diverse publiek dat het trekt, waarbij fans uit verschillende landen en culturen samenkomen om hun passie voor Pokemon te delen. Dit gevoel van mondiale eenheid is een van de krachtigste aspecten van de kampioenschappen en benadrukt de universele aantrekkingskracht van het Pokemon-merk. Bovendien inspireren de kampioenschappen de volgende generatie spelers en fans en moedigen ze hen aan om op nieuwe en betekenisvolle manieren met de franchise om te gaan. Of het nu gaat om competitief spel, creatieve projecten of gewoon genieten van de wereld van Pokemon, de impact van de kampioenschappen is voelbaar lang nadat de evenementen zijn afgelopen. Terwijl de franchise zich blijft ontwikkelen, blijven de Pokemon Wereldkampioenschappen een hoeksteen van de Pokemon-gemeenschap, waarbij mensen samenkomen om een ​​gedeelde liefde voor het spel te vieren.

Hoe je op de hoogte blijft van kampioenschapsnieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aankondigingen met betrekking tot de Pokemon Wereldkampioenschappen is cruciaal voor iedereen die van plan is de evenementen bij te wonen of te volgen. The Pokemon Company brengt regelmatig updates uit via zijn officiële kanalen, waaronder de Pokemon-website, sociale-mediaplatforms en e-mailnieuwsbrieven. Het volgen van deze kanalen is de beste manier om de laatste informatie te krijgen over evenementdata, kaartverkoop, registratiedeadlines en andere belangrijke details. Socialemediaplatforms zoals Twitter, Facebook en Instagram zijn vooral handig voor realtime updates en inhoud achter de schermen, waardoor fans een kijkje kunnen nemen in de voorbereidingen voor de kampioenschappen. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in competitief spel: de officiële Play! De Pokemon-website biedt gedetailleerde informatie over toernooiregels, kwalificatievereisten en ranglijsten. Bovendien zorgt het abonneren op de Pokemon-nieuwsbrief ervoor dat je alle belangrijke aankondigingen rechtstreeks in je inbox ontvangt, inclusief speciale aanbiedingen en exclusieve inhoud. Voor degenen die de kampioenschappen niet persoonlijk kunnen bijwonen, biedt The Pokemon Company vaak livestreams van de evenementen, zodat fans de actie overal ter wereld kunnen zien plaatsvinden. Door verbonden te blijven met deze officiële kanalen, kun je ervoor zorgen dat je altijd op de hoogte bent en klaar bent om het meeste uit je Pokemon Wereldkampioenschappen-ervaring te halen.

Conclusie

De Pokemon Wereldkampioenschappen 2025 en 2026 zullen mijlpaalevenementen worden in de Pokemon-competitiescene en fans en spelers een ongeëvenaarde ervaring bieden. Met Anaheim en San Francisco als gaststeden kunnen bezoekers uitkijken naar spannende toernooien, boeiende fanactiviteiten en de kans om deel uit te maken van een wereldwijde viering van Pokemon. Nu de data dichterbij komen, is vroege planning essentieel om tickets, accommodatie en een plekje in de actie veilig te stellen. Of je nu strijdt om de titel van wereldkampioen of gewoonweg de sfeer opsnuift, deze kampioenschappen beloven herinneringen op te leveren die een leven lang meegaan. We hopen dat deze gids je alle informatie heeft gegeven die je nodig hebt om je voor te bereiden op de Pokemon Wereldkampioenschappen en het meeste uit dit ongelooflijke evenement te halen.

Veelgestelde vragen
  • V: Wat zijn de data voor de Pokemon Wereldkampioenschappen 2025 en 2026?
    • A: De Pokemon Wereldkampioenschappen 2025 worden gehouden van 15 tot 17 augustus in Anaheim, en de editie van 2026 vindt plaats van 28 tot 30 augustus in San Francisco.
  • V: Hoe kan ik kaartjes krijgen voor de Pokemon Wereldkampioenschappen?
    • A: Tickets voor de Pokemon Wereldkampioenschappen worden doorgaans enkele maanden van tevoren vrijgegeven. Houd de officiële aankondigingen van The Pokemon Company in de gaten voor de exacte releasedatums en koop ze zodra ze beschikbaar zijn vanwege de grote vraag.
  • V: Welke soorten toernooien worden er gehouden tijdens de Pokemon Wereldkampioenschappen?
    • A: De Pokemon Wereldkampioenschappen omvatten verschillende toernooien, waaronder de Video Game Championships (VGC) en de Trading Card Game (TCG), met divisies voor verschillende leeftijdsgroepen en vaardigheidsniveaus.
  • V: Wat kan ik doen in Anaheim en San Francisco buiten de kampioenschappen?
    • A: Anaheim biedt attracties zoals Disneyland Resort en de Anaheim GardenWalk, terwijl San Francisco de thuisbasis is van bezienswaardigheden zoals de Golden Gate Bridge, Alcatraz Island en Fisherman’s Wharf, waardoor beide steden ideaal zijn voor toerisme tijdens het evenement.
  • V: Kan ik de Pokemon Wereldkampioenschappen online bekijken?
    • A: Ja, The Pokemon Company biedt doorgaans livestreams van de kampioenschappen, zodat fans over de hele wereld de competities en evenementen kunnen bekijken terwijl ze plaatsvinden.