Release van Nintendo Switch 2 uitgesteld tot na april 2025: Eurogamer lijkt dit te bevestigen

Release van Nintendo Switch 2 uitgesteld tot na april 2025: Eurogamer lijkt dit te bevestigen

Samenvatting:

De langverwachte release van de Nintendo Switch 2 is een veelbesproken onderwerp onder gameliefhebbers en insiders uit de industrie. Recente rapporten, met name ondersteund door Eurogamer, geven aan dat de volgende generatie console van Nintendo pas na april 2025 in de schappen zal liggen, waarbij deze tijdlijn de vroegst mogelijke datum is.

Deze vertraging, hoewel teleurstellend voor velen, kan deel uitmaken van een groter strategisch plan van Nintendo, met als doel ervoor te zorgen dat de Switch 2 wordt gelanceerd met de best mogelijke hardware- en software-ondersteuning. In deze inhoud duiken we in de geloofwaardigheid van deze rapporten, de mogelijke redenen voor de vertraging en wat dit betekent voor de game-industrie als geheel. We onderzoeken ook hoe de concurrenten van Nintendo op deze ontwikkeling zouden kunnen reageren en wat gamers van de Switch 2 kunnen verwachten als deze eindelijk arriveert. Met inzicht in de financiële implicaties voor Nintendo en de bredere markt bieden we een grondige analyse van de situatie, waardoor lezers een duidelijk inzicht krijgen in het huidige landschap en wat de toekomst zou kunnen brengen voor Nintendo en zijn toegewijde fanbase.


Nintendo Switch 2 – Eurogamer lijkt dit te bevestigen

De Nintendo Switch 2 is de afgelopen jaren een van de meest verwachte gameconsoles geweest, waarbij gamers en insiders uit de industrie reikhalzend uitkeken naar nieuws over de release. Als opvolger van de razend succesvolle Nintendo Switch zijn de verwachtingen rondom de Switch 2 torenhoog. Recente rapporten hebben echter twijfel doen rijzen over de mogelijkheid dat de console binnenkort zal worden uitgebracht. Met name Eurogamer, een gerenommeerde bron in de game-industrie, heeft de beweringen van Games Industry-journalist Christopher Dring ondersteund dat de Switch 2 niet vóór april 2025 zal worden gelanceerd. Deze onthulling heeft geleid tot een golf van discussies en speculaties in de gaming-gemeenschap, met velen vragen zich af wat deze vertraging betekent voor Nintendo en zijn fans.

Om de betekenis van deze rapporten te begrijpen, moeten we ons verdiepen in de geloofwaardigheid van de betrokken bronnen en de bredere context van Nintendo’s console-releasestrategieën. De timing van de release van de Switch 2 is niet alleen een kwestie van wanneer gamers de nieuwste technologie in handen kunnen krijgen, maar het heeft ook diepgaande gevolgen voor de marktpositie van Nintendo en het concurrentielandschap van de game-industrie. In deze inhoud zullen we de verschillende facetten van dit verhaal onderzoeken, van de redenen achter de vertraging tot de potentiële impact op zowel de industrie als de consumenten.

De geloofwaardigheid van Eurogamer en de gamesindustrie

Als het gaat om geruchten en berichten in de game-industrie, is de bron van de informatie cruciaal. Eurogamer, een gevestigde en gerespecteerde publicatie in de gamingwereld, heeft door de jaren heen een reputatie opgebouwd voor het leveren van accuraat en inzichtelijk nieuws. Het feit dat Eurogamer de claim met betrekking tot de vertraagde release van de Nintendo Switch 2 steunt, geeft aanzienlijk gewicht aan het rapport. Bovendien is het belangrijk op te merken dat Eurogamer en Games Industry door hetzelfde bedrijf worden beheerd, wat een extra geloofwaardigheidslaag toevoegt aan de informatie die wordt gedeeld.

Eurogamer heeft een geschiedenis van belangrijk nieuws in de game-industrie, vaak ondersteund door betrouwbare bronnen en grondige onderzoeksjournalistiek. Hun trackrecord omvat nauwkeurige rapporten over console-lanceringen, game-ontwikkelingen en trends in de sector, waardoor ze een vertrouwde stem zijn onder zowel gamers als professionals. De samenwerking en gedeelde bronnen tussen Eurogamer en Games Industry versterken de geldigheid van hun rapporten verder, omdat beide platforms toegang hebben tot vergelijkbare voorkennis en branchecontacten.

In een wereld waar geruchten zich snel kunnen verspreiden, vaak zonder enige feitelijke basis, is de steun van een gerenommeerde bron als Eurogamer van onschatbare waarde. Het biedt de lezers een mate van zekerheid dat de informatie die zij ontvangen op de werkelijkheid is gebaseerd, en niet louter op speculatie. Naarmate we verder komen in deze inhoud, zullen we blijven nadenken over de rol die geloofwaardige journalistiek speelt bij het vormgeven van de verwachtingen van de sector en het consumentengedrag.

Nintendo’s officiële standpunt over de release van Switch 2

Nintendo staat altijd bekend om zijn zorgvuldige en strategische communicatie met zijn publiek. Als het gaat om nieuwe console-releases, houdt het bedrijf doorgaans de details nauwlettend in de gaten totdat ze klaar zijn om een ​​officiële aankondiging te doen. Deze aanpak heeft Nintendo in het verleden goed gediend, waardoor ze anticipatie konden opbouwen en het verhaal rond hun producten konden beheersen. Deze strategie betekent echter ook dat alle informatie die uitlekt, vooral uit geloofwaardige bronnen, zwaar onder de loep wordt genomen door zowel fans als insiders uit de industrie.

Tot nu toe heeft Nintendo nog geen officiële aankondigingen gedaan over de exacte releasedatum van de Switch 2. Het bedrijf heeft verklaard dat eind maart 2025 meer informatie over de console zal worden onthuld, maar dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat de console wordt onmiddellijk daarna uitgebracht. Deze tijdlijn laat ruimte voor speculatie en heeft geleid tot de huidige situatie waarin insiders uit de industrie, zoals Christopher Dring, weloverwogen gissingen maken op basis van de informatie die ze van hun bronnen hebben ontvangen.

Het ontbreken van een officiële releasedatum van Nintendo heeft geleid tot een golf van geruchten en speculaties, waarbij sommigen een eerdere release voorspellen, terwijl anderen, zoals het huidige rapport, een latere datum suggereren. Het stilzwijgen van Nintendo hierover zou een strategische zet kunnen zijn, waardoor ze de markt kunnen beoordelen, hun product kunnen finaliseren en het meest geschikte moment voor de lancering kunnen kiezen. Deze aanpak geeft hen ook flexibiliteit, waardoor ze hun plannen kunnen aanpassen op basis van de huidige mondiale situatie, inclusief uitdagingen in de toeleveringsketen en marktomstandigheden.

Historische context: vertragingen bij de lancering van de Nintendo Console

Om de huidige situatie met de Switch 2 beter te begrijpen, is het nuttig om terug te kijken naar de geschiedenis van Nintendo met console-lanceringen. Nintendo is geen onbekende in vertragingen als het gaat om het uitbrengen van nieuwe hardware. In het verleden heeft het bedrijf lanceringen uitgesteld om ervoor te zorgen dat het eindproduct voldoet aan de hoge normen van kwaliteit en innovatie. De Nintendo 64 werd bijvoorbeeld verschillende keren uitgesteld vóór de uiteindelijke release, omdat Nintendo werkte aan het perfectioneren van de technologie en het aanbod aan games die bij de console zouden worden geleverd.

Op dezelfde manier kreeg de originele Nintendo Switch te maken met vertragingen en speculaties vóór de release in 2017. Het uiteindelijke succes van de console bewees echter dat het wachten de moeite waard was. De focus van Nintendo op het leveren van een gepolijst en goed afgerond product heeft vaak zijn vruchten afgeworpen, waarbij hun consoles consistent goed presteren op de markt. Deze historische context suggereert dat hoewel vertragingen frustrerend kunnen zijn voor fans, ze vaak een teken zijn dat Nintendo de nodige stappen onderneemt om het succes van hun producten te garanderen.

In het geval van de Switch 2 kan de potentiële vertraging te wijten zijn aan verschillende factoren, waaronder de noodzaak om nieuwe technologieën te integreren, de game-ontwikkeling te optimaliseren en eventuele logistieke uitdagingen aan te pakken. Door naar voorbeelden uit het verleden te kijken, kunnen we zien dat de beslissing van Nintendo om de release uit te stellen uiteindelijk kan leiden tot een succesvoller en innovatiever product, ook al betekent dit dat je iets langer moet wachten dan verwacht.

Mogelijke redenen voor de uitgestelde release

Er zijn verschillende mogelijke redenen waarom Nintendo ervoor zou kunnen kiezen de release van de Switch 2 uit te stellen tot na april 2025. Een van de meest waarschijnlijke redenen houdt verband met de marktstrategie. Nintendo probeert mogelijk directe concurrentie met andere grote console-lanceringen of belangrijke game-releases van concurrenten als Sony en Microsoft te vermijden. Door de lancering uit te stellen kan Nintendo de Switch 2 in een minder drukke markt positioneren, zodat hij de aandacht en verkoop krijgt die hij verdient.

Een andere reden voor de vertraging zou te maken kunnen hebben met de ontwikkeling en productie van de console zelf. De Switch 2 zal naar verwachting aanzienlijke upgrades bevatten ten opzichte van zijn voorganger, waaronder verbeterde graphics, verbeterde verwerkingskracht en mogelijk nieuwe functies die profiteren van de nieuwste gamingtechnologieën. Het ontwikkelen en perfectioneren van deze technologieën kost tijd, en Nintendo neemt mogelijk de nodige stappen om ervoor te zorgen dat de console zo gepolijst mogelijk is voordat deze op de markt komt.

Wereldwijde problemen met de toeleveringsketen, die de afgelopen jaren veel industrieën hebben getroffen, zouden ook een rol kunnen spelen bij de vertraagde release. De productie van gameconsoles vereist een constante aanvoer van elektronische componenten, waarvan er vele schaars zijn als gevolg van wereldwijde uitdagingen op het gebied van productie en verzending. Door de release uit te stellen hoopt Nintendo mogelijk te zorgen voor voldoende aanbod aan consoles om aan de vraag te voldoen zodra de Switch 2 eindelijk wordt gelanceerd.

Implicaties voor de sector van een uitgestelde lancering

De vertraging van de Nintendo Switch 2 heeft aanzienlijke gevolgen voor de game-industrie als geheel. Ten eerste verandert het concurrentielandschap, waardoor andere consolefabrikanten zoals Sony en Microsoft de kans krijgen om hun positie op de markt te verstevigen vóór de volgende grote release van Nintendo. Dit zou kunnen leiden tot een intensievere focus op PlayStation en Xbox bij gebrek aan een nieuwe Nintendo-console, vooral tijdens belangrijke uitverkoopperiodes zoals de feestdagen.

Bovendien kan de vertraging financiële gevolgen hebben voor Nintendo, omdat het bedrijf voor langere tijd zal moeten vertrouwen op zijn bestaande productassortiment. Hoewel de originele Switch goed blijft presteren op de markt, bestaat het risico dat de belangstelling van de consument afneemt naarmate de verwachtingen voor de console van de volgende generatie toenemen. Nintendo zal zijn marketing- en productaanbod gedurende deze periode zorgvuldig moeten beheren om het momentum vast te houden en de consument betrokken te houden.

Aan de andere kant geeft een uitgestelde lancering Nintendo ook meer tijd om de Switch 2 te perfectioneren en een hype rond de uiteindelijke release op te bouwen. Deze langere tijdlijn zou kunnen resulteren in een gepolijster product, met een sterkere reeks lanceringstitels en functies die de mogelijkheden van de nieuwe hardware volledig benutten. Door de tijd te nemen om alles goed te regelen, kan Nintendo wellicht zorgen voor een succesvolle lancering die weerklank vindt bij zowel nieuwe als bestaande fans.

De verwachtingen en verwachtingen van gamers

De gaminggemeenschap bruist van de speculaties over wat de Nintendo Switch 2 zou kunnen bieden. Gamers hopen op een reeks verbeteringen en nieuwe functies, waaronder betere graphics, snellere laadtijden en verbeterde online mogelijkheden. Er is ook een sterk verlangen naar achterwaartse compatibiliteit met de originele Switch, waardoor spelers kunnen blijven genieten van hun bestaande gamebibliotheken op de nieuwe console.

Naast deze technische upgrades kijken gamers ook uit naar een sterke reeks lanceringstitels. Nintendo staat bekend om zijn iconische franchises als Mario, Zelda en Pokémon, en fans zijn benieuwd hoe deze geliefde series tot leven zullen worden gebracht op de nieuwe hardware. De verwachting wordt verder aangewakkerd door geruchten over nieuwe IP’s en innovatieve gameplay-ervaringen die een nieuwe definitie zouden kunnen geven van wat het betekent om op een Nintendo-console te spelen.

De vertraging bij de release van Switch 2 is weliswaar teleurstellend, maar heeft het enthousiasme onder fans niet getemperd. Het heeft in ieder geval de verwachtingen verhoogd, omdat gamers verwachten dat de extra tijd zal leiden tot een meer verfijnde en feature-rijke console. Nintendo zal deze verwachtingen echter zorgvuldig moeten beheren om ervoor te zorgen dat het eindproduct de hype waarmaakt.

Het analyseren van de impact op het marktaandeel van Nintendo

Nintendo heeft momenteel een sterke positie op de gamingmarkt, grotendeels dankzij het succes van de originele Switch. De vertraging van de Switch 2 zou echter kansen kunnen creëren voor concurrenten om terrein te winnen. Vooral Sony en Microsoft hebben aanzienlijke vooruitgang geboekt met hun PlayStation- en Xbox-consoles, en een langdurige afwezigheid van een nieuwe Nintendo-console zou hen een voordeel kunnen opleveren.

Tegelijkertijd zou Nintendo door de vertraging zich kunnen concentreren op het behouden van zijn bestaande marktaandeel door de originele Switch te blijven ondersteunen met nieuwe gamereleases en software-updates. De Switch heeft een grote en loyale gebruikersbasis en Nintendo zal er waarschijnlijk aan werken om deze spelers betrokken te houden totdat de nieuwe console klaar is voor lancering.

Uiteindelijk zal de impact op het marktaandeel van Nintendo afhangen van hoe goed het bedrijf door deze overgangsperiode komt. Door spelers op de hoogte te houden, opwindende nieuwe content voor de Switch uit te brengen en anticipatie op te bouwen voor de Switch 2, kan Nintendo elk potentieel verlies aan marktaandeel minimaliseren en zichzelf positioneren voor een succesvolle lancering wanneer de tijd daar is.

Voorbereiden op de Nintendo Switch 2

Voor gamers die reikhalzend uitkijken naar de Nintendo Switch 2, is dit een goed moment om te beginnen met plannen. Een van de eerste dingen waar u rekening mee moet houden, is het financiële aspect van de aanschaf van een nieuwe console. Nu de releasedatum mogelijk nog meer dan een jaar verwijderd is, is er voldoende tijd om te sparen voor de Switch 2. Door elke maand een klein bedrag opzij te zetten, kunt u ervoor zorgen dat u klaar bent om de console te kopen zodra deze beschikbaar komt. .

Een andere overweging is wat je moet doen met je huidige Nintendo Switch. Veel detailhandelaren en gamingwinkels bieden inruilprogramma’s aan, waarmee u uw oude console kunt inruilen voor korting op de nieuwe. Het is de moeite waard om deze opties nu te onderzoeken, omdat de inruilwaarden kunnen fluctueren naarmate de releasedatum nadert en de vraag toeneemt.

In de tussentijd zijn er genoeg manieren om betrokken te blijven bij het huidige Nintendo-ecosysteem. De originele Switch blijft nieuwe game-releases ontvangen en er is een enorme bibliotheek met titels om te verkennen. Door actief te blijven in de gaminggemeenschap, kun je je enthousiasme voor de Switch 2 levend houden terwijl je geniet van het beste dat de huidige generatie te bieden heeft.

De rol van insiders uit de industrie bij het vormgeven van verwachtingen

Insiders uit de branche, zoals Christopher Dring, spelen een belangrijke rol bij het vormgeven van de verwachtingen van gamers en de bredere gaminggemeenschap. Deze journalisten en analisten hebben vaak toegang tot informatie die nog niet openbaar is, waardoor ze inzichten en voorspellingen kunnen doen die het consumentengedrag en markttrends kunnen beïnvloeden.

Dring’s rapport over de uitgestelde release van de Switch 2, ondersteund door Eurogamer, is een goed voorbeeld van hoe voorkennis het verhaal rond een nieuwe productlancering kan beïnvloeden. Door deze informatie te delen heeft Dring de weg geëffend voor een nieuwe tijdlijn van verwachtingen, waarbij gamers nu vooruitkijken naar een mogelijke release in 2025 in plaats van te anticiperen op een eerdere lancering.

De rol van insiders is echter niet zonder uitdagingen. Verkeerde informatie en speculatie kunnen zich gemakkelijk verspreiden, wat tot verwarring en teleurstelling onder fans leidt. Daarom is de geloofwaardigheid van bronnen als Eurogamer zo belangrijk. Als insiders nauwkeurige en betrouwbare informatie kunnen verstrekken, kunnen ze helpen de verwachtingen te beheersen en ervoor te zorgen dat de gaminggemeenschap goed geïnformeerd en voorbereid is op wat ons te wachten staat.

De concurrentie van Nintendo en de gamingmarkt van 2025

De vertraagde release van de Nintendo Switch 2 zal een golfeffect hebben op de gamingmarkt, vooral als het gaat om de manier waarop de concurrenten van Nintendo reageren. Sony en Microsoft, de twee andere grote spelers op de consolemarkt, zullen waarschijnlijk van deze vertraging profiteren om hun posities te versterken. Nu de PlayStation 5 en Xbox Series X/S al op de markt zijn gevestigd, kunnen deze bedrijven de extra tijd gebruiken om nieuwe games, software-updates of zelfs hardwarerevisies uit te brengen om meer spelers aan te trekken.

Dit zou kunnen leiden tot een competitiever landschap in 2025, waarbij elk bedrijf strijdt om de aandacht van de consument en marktaandeel. De vertraging van de Switch 2 zou andere bedrijven er ook toe kunnen aanzetten om door te gaan met hun eigen innovaties, of het nu gaat om nieuwe consoles, gamingaccessoires of verbeteringen op het gebied van virtuele en augmented reality.

Nintendo zal op zijn beurt zijn aanpak voor de markt van 2025 zorgvuldig moeten bepalen. Hoewel de Switch 2 waarschijnlijk een belangrijk aandachtspunt zal zijn, zou het bedrijf ook andere mogelijkheden kunnen onderzoeken om zijn aanwezigheid in de gamingwereld uit te breiden. Dit kunnen nieuwe samenwerkingen, mobiele gaming-initiatieven of zelfs de introductie van geheel nieuwe producten zijn die het Switch-ecosysteem aanvullen.

Speculaties over de toekomst van Nintendo-consoles

Naast de Nintendo Switch 2 wordt er veel gespeculeerd over wat de toekomst in petto heeft voor de consolereeks van Nintendo. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van innovatie en introduceert vaak nieuwe technologieën en gameplay-ervaringen die de game-industrie opnieuw definiëren. Als we vooruitkijken, is het mogelijk dat Nintendo al plannen maakt voor de volgende generatie consoles, met ideeën en prototypes die nog jaren verwijderd zijn van de onthulling.

Sommige brancheanalisten zijn van mening dat Nintendo nieuwe manieren zou kunnen onderzoeken om zijn consoles te integreren met andere vormen van technologie, zoals virtual reality of cloudgaming. Deze verbeteringen kunnen nieuwe mogelijkheden voor gaming openen, waardoor spelers hun favoriete titels op geheel nieuwe manieren kunnen ervaren. Bovendien betekent de focus van Nintendo op gezinsvriendelijke en toegankelijke game-ervaringen dat toekomstige consoles deze traditie waarschijnlijk zullen voortzetten en een mix van innovatie en inclusiviteit zullen bieden.

Hoewel het onmogelijk is om precies te voorspellen wat Nintendo in petto heeft, suggereert de staat van dienst van het bedrijf dat we iets werkelijk unieks en baanbrekends kunnen verwachten. Of het nu de Switch 2 is of een toekomstige console, Nintendo zal zeker de grenzen blijven verleggen van wat gamen kan zijn, fans blij maken en nieuwe normen stellen voor de industrie.

Hoe Nintendo-fans reageren op het nieuws

De reactie van Nintendo-fans op het nieuws over een vertraagde release van Switch 2 is gemengd. Terwijl velen teleurgesteld zijn door het vooruitzicht om tot 2025 of later te wachten op de nieuwe console, begrijpen anderen dat de vertraging zou kunnen resulteren in een beter product. Socialemediaplatforms en gamingforums bruisen van de discussies over wat dit betekent voor de toekomst van Nintendo en hoe fans in de tussentijd betrokken kunnen blijven.

Sommige fans hebben hun bezorgdheid geuit over de manier waarop de vertraging de positie van Nintendo op de markt zou kunnen beïnvloeden, vooral in relatie tot zijn concurrenten. Anderen zijn optimistisch en geloven dat Nintendo door de extra tijd een meer gepolijste en veelzijdige console kan leveren. De community speculeert ook over wat deze vertraging zou kunnen betekenen voor aankomende game-releases, waarbij sommigen hopen dat de verlengde tijdlijn ertoe zal leiden dat er bij de release meer titels beschikbaar zullen zijn.

Ondanks de onzekerheid is één ding duidelijk: de fanbase van Nintendo blijft gepassioneerd en toegewijd. Of ze nu reikhalzend uitkijken naar de Switch 2 of blijven genieten van de huidige generatie games, fans zijn vastbesloten het bedrijf en zijn producten te steunen. Terwijl Nintendo deze uitdagende periode doorstaat, zullen de loyaliteit en het enthousiasme van de community een cruciale factor zijn in het voortdurende succes.

Gerelateerd nieuws en updates

Terwijl we de situatie blijven volgen, zijn er verschillende gerelateerde nieuwsberichten en updates die meer inzicht kunnen geven in de plannen van Nintendo. Deze omvatten alle officiële aankondigingen van Nintendo met betrekking tot de Switch 2, evenals andere geruchten of rapporten met betrekking tot de toekomst van het bedrijf. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen is van cruciaal belang voor iedereen die geïnteresseerd is in de game-industrie en de rol van Nintendo daarin.

Daarnaast is het de moeite waard om de bredere gamingmarkt in de gaten te houden, inclusief de strategieën en aankondigingen van de concurrenten van Nintendo. Door de context te begrijpen waarin de Switch 2 zal worden uitgebracht, kunnen we een beter idee krijgen van wat we kunnen verwachten en hoe het gaminglandschap de komende jaren kan evolueren.

Conclusie

Samenvattend is de uitgestelde release van de Nintendo Switch 2 tot na april 2025 een belangrijke ontwikkeling in de game-industrie. Gesteund door geloofwaardige bronnen zoals Eurogamer en journalist Christopher Dring, benadrukt dit rapport de complexe factoren die de timing van zo’n grote productlancering beïnvloeden. Hoewel de vertraging teleurstellend kan zijn voor fans die reikhalzend uitkijken naar de nieuwe console, biedt het Nintendo ook de kans om de Switch 2 te verfijnen en te perfectioneren, zodat deze voldoet aan de hoge verwachtingen van zowel gamers als insiders uit de industrie. Als we vooruitkijken, is het belangrijk om in de gaten te houden hoe Nintendo deze transitie aanpakt, evenals de bredere implicaties voor de gamingmarkt in 2025 en daarna.

Veelgestelde vragen
  • Wanneer wordt de Nintendo Switch 2 naar verwachting uitgebracht?
    • Het gerucht gaat dat de Nintendo Switch 2 niet eerder dan april 2025 zal verschijnen, volgens recente rapporten ondersteund door Eurogamer.
  • Waarom is de release van de Nintendo Switch 2 uitgesteld?
    • De vertraging kan te wijten zijn aan verschillende factoren, waaronder marktstrategie, ontwikkelingsuitdagingen en problemen met de mondiale toeleveringsketen.
  • Welke functies worden verwacht in de Nintendo Switch 2?
    • Hoewel specifieke details nog niet zijn bevestigd, verwachten gamers verbeterde graphics, snellere verwerking en verbeterde online mogelijkheden in de Switch 2.
  • Hoe geloofwaardig is de informatie over de vertraagde release?
    • De informatie wordt als geloofwaardig beschouwd omdat deze wordt ondersteund door Eurogamer, een gerenommeerde bron in de game-industrie, en Games Industry-journalist Christopher Dring.
  • Wat moeten gamers doen terwijl ze wachten op de Switch 2?
    • Gamers kunnen blijven genieten van de huidige Nintendo Switch, inruilopties verkennen en geld besparen ter voorbereiding op de release van de Switch 2.