Animal Crossing: New Horizons – Korte reclame

Animal Crossing: New Horizons – Korte reclame

We komen dichter bij de releasedatum voor de langverwachte volgende inzending in de Animal Crossing-franchise getiteld Animal Crossing: New Horizons.

Nintendo UK heeft een korte nieuwe commercial geüpload die spelers een voorproefje geeft van wat ze kunnen verwachten van het leven op een in eerste instantie verlaten eiland. Animal Crossing: New Horizons wordt 20 maart exclusief op Nintendo Switch gelanceerd.

video
play-rounded-fill

Je nieuwe eilandleven wacht op je …

Over Animal Crossing: New Horizons

Klinkt het idee van een ontspannen picknick in de natuur leuk? Zo ja, koop dan Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch-console! Geniet van een ander deel in de kindvriendelijke simulatiespelserie met boeiende overlevingselementen! De Animal Crossing icon-wasbeer Tom Nook en zijn antropomorfe dierenvrienden nodigen je uit om een ​​nieuw leven te beginnen op een verlaten eiland! Net als de vorige afleveringen, is de game door Nintendo uitgegeven en ontwikkeld als exclusief Switch, waardoor het gemakkelijk is om overal te genieten op de draagbare Nintendo Switch-console.

Crafting en andere functies

Nadat je Animal Crossing: New Horizons hebt gekocht, zul je je snel realiseren dat je zin hebt in een kindvriendelijk en gemakkelijk overlevingsavontuur, op sommige manieren vergelijkbaar met het langlopende culturele fenomeen dat Minecraft is. Vestig je op een verlaten eiland, plaats je tent op de locatie die je kiest en begin je nieuwe leven! Verzamel materialen, maak nieuwe gereedschappen en doe mee aan een verslavende gameplay-lus: hoe meer dingen je maakt, hoe meer dingen je kunt bouwen en naarmate je dit proces voortzet, al je creaties worden steeds complexer.

Synchronisatie met de echte wereld

Koop Animal Crossing: New Horizons om te genieten van een revolutionaire functie van deze game. Het klimaat van het onbewoonde eiland dat je bewoont, kan worden aangepast door te kiezen tussen noordelijke of zuidelijke hemisferen. Pas de seizoenswisseling in de game aan bij je echte locatie! Als je sneeuw buiten je raam ziet vallen, kun je verwachten dat hetzelfde in de game gebeurt. Dit geldt ook voor de dynamische dag- en nachtcyclus die kan worden ingesteld op basis van uw werkelijke bioritme. Dag in het echte leven zal overeenkomen met de dag in-game met hetzelfde principe dat ‘s nachts geldig is. </ P>

Coöperatieve multiplayer

Als je wilt genieten van een casual Nintendo Switch-game die multiplayer ondersteunt, aarzel dan niet om Animal Crossing: New Horizons te kopen! De coöperatieve modus is inbegrepen in de game en is toegankelijk via een app op de Nook-telefoon, die je wordt gegeven door de wasbeergids Tom Nook. Lokale multiplayer kan maximaal 4 spelers ondersteunen bij het vertrouwen op Joy Con, maar als je online contact maakt met je vrienden, kun je verwachten dat 8 aanpasbare avatars tegelijkertijd hun tijd op het onbewoonde eiland doorbrengen!