Bomb Rush Cyberfunk: Graffiti, Funkstyle en exclusieve edities

Bomb Rush Cyberfunk: Graffiti, Funkstyle en exclusieve edities

Samenvatting:

Maak je klaar om een ​​duik te nemen in de energieke wereld van Bomb Rush Cyberfunk met de komende fysieke edities. iam8bit biedt je exclusieve verzamelobjecten, graffitikunst en unieke gameplay-ervaringen. In dit artikel verkennen we de iam8bit Exclusive Edition en de Standard Retail Edition, die beide binnenkort verschijnen.

Maar het gaat niet alleen om verzamelobjecten. We nemen je mee op reis door de funkstylewereld van Dion Koster, waar persoonlijke boostpacks en graffiti centraal staan. Pas je bemanning aan, schilder de stad en daag lokale bemanningen uit voor territorium in dit visueel verbluffende en actievolle spel. Leer meer over het unieke trucsysteem, creëer combo’s en benut de kracht van de Bomb Rush-modus. En vergeet de muziek niet: de soundtrack van Hideki Naganuma bepaalt het ritme voor je funky avontuur. Maak je klaar om jezelf onder te dompelen in de wereld van Bomb Rush Cyberfunk als nooit tevoren.


Graffiti, Funkstyle en exclusieve edities

Bereid je voor op een visueel en auditief feest met de iam8bit Exclusive Edition van Bomb Rush Cyberfunk. Deze droomeditie voor verzamelaars wordt gelanceerd in het vierde kwartaal van 2023 en zit boordevol exclusieve goodies die je game-ervaring naar een hoger niveau zullen tillen.

video
play-rounded-fill

Beschrijving van exclusieve functies

De iam8bit exclusieve editie van Bomb Rush Cyberfunk is een schatkamer voor fans. Het bevat een graffitikunstboekje met prachtige kunstwerken uit de game. Duik in de wereld van Dion Koster’s verbeelding terwijl je door deze pagina’s bladert. De editie bevat ook een verzamelcassette, zodat uw exemplaar van de game onberispelijk blijft.

Exclusieve omslag geïllustreerd door Tan Zhi Hui

Tan Zhi Hui, een gerenommeerd kunstenaar, heeft voor deze editie een exclusieve cover gemaakt. Zijn unieke stijl voegt een laagje verfijning toe aan de verpakking van de game, waardoor het een echt verzamelobject wordt.

Zes uitgesneden vinyl-graffitistickers

Wat is een game met graffiti-thema zonder stijlvolle stickers? De iam8bit Exclusive Edition bevat zes gestanste vinylgraffiti-stickers die u met trots kunt laten zien of gebruiken om uw bezittingen te personaliseren. Elke sticker is een kunstwerk op zichzelf.

Hoe u dit kunt verkrijgen

Deze exclusieve editie is alleen verkrijgbaar via de webwinkel van iam8bit. Pre-orders zijn nu open, dus mis je kans niet om dit unieke pakket veilig te stellen.

Standaard retailversie

Als je Bomb Rush Cyberfunk wilt verkennen zonder franje, maar met al het plezier, dan is de Standard Retail Edition jouw ticket. Deze editie wordt gelanceerd op 5 december 2023 en biedt een voorproefje van de spanning van de game.

Wat het omvat

De Standard Retail Edition wordt geleverd met zes gestanste vinylgraffiti-stickers, waarmee je een vleugje stedelijke kunst aan je omgeving kunt toevoegen. De cover art, geïllustreerd door Tan Zhi Hui, geeft je een kijkje in de levendige en funky wereld van de game.

Beschikbaarheid

Hoewel pre-orders voor deze editie nog niet live zijn, kun je verwachten dat deze verkrijgbaar zal zijn bij de meeste grote retailers. Zet 5 december 2023 in je agenda om jouw exemplaar te bemachtigen en deel te nemen aan de funkstyle-revolutie.

Duik in de funkstylewereld

Bomb Rush Cyberfunk is meer dan alleen een spel; het is een ervaring. Dit spel speelt zich af in een wereld gecreëerd door de creatieve geest van Dion Koster en neemt je mee op reis door een uitgestrekte metropool in een alternatieve toekomst. In deze wereld bereiken zelfbenoemde crews uitgerust met persoonlijke boostpacks nieuwe hoogten van graffiti en expressie, helemaal afgestemd op de muzikale hersengolven van Hideki Naganuma.

Gepersonaliseerde crews en boostpacks

Een van de opvallende kenmerken van Bomb Rush Cyberfunk is de mogelijkheid om een ​​personage uit je team te kiezen en de driedimensionale straten vrij te verkennen. Maar het gaat niet alleen om verkenning; het gaat erom dat u uw stempel drukt. Het doel is om te ‘bombarderen’ door graffiti te schilderen en je naam bekend te maken. Elke buurt is een canvas dat wacht om te worden getransformeerd, en zodra je voldoende REP (reputatie) hebt verzameld, kun je de lokale bemanning uitdagen om controle over het gebied te krijgen.

Graffiti en territorium

Graffiti vormt de kern van dit spel. Met je boostpack kun je zelfs de meest waanzinnige plekken gemakkelijk bereiken. Als je in de buurt van een graffitiplek bent, kun je de graffitimodus activeren en in de lucht zweven. Jouw doelstelling? Raak alle doelen en de volgorde die je maakt, bepaalt welk stuk verschijnt. Grotere plekken betekenen meer doelen, wat een spannende uitdaging toevoegt terwijl je ernaar streeft je kunst te voltooien voordat de timer afloopt.

Trucs en combo’s

Kunst maken gaat niet alleen over schilderen; het gaat ook om stijl en flair. Bomb Rush Cyberfunk beschikt over een uniek trucsysteem dat bestaat uit grinden, glijden, muurlopen en het uitvoeren van trucs in de lucht en op de grond. Je kunt je trucs en graffiti in combo’s rijgen om je score te verhogen. Als je een combo landt, wordt je score omgezet in boostkracht, waarmee je op topsnelheid door de stad kunt zoeven. Wees creatief met je combo’s en activeer misschien zelfs de Bomb Rush-modus, waardoor je oneindige boostkracht krijgt voor die hartverscheurende momenten.

Bomb Rush-modus

In de Bomb Rush-modus bereikt de game zijn hoogtepunt. Bereik een combo die gek genoeg is, en je komt in deze modus terecht en krijgt toegang tot oneindige boostkracht. Het is alsof je een orkaan van graffiti en trucs ontketent, waardoor je met ongeëvenaarde snelheid en stijl door de stad kunt reizen. Hoe stijlvoller je combo’s, hoe langer je kunt genieten van deze adrenaline-pompende ervaring.

De soundtrack van Hideki Naganuma

Wat is een funkstyle-game zonder een geweldige soundtrack? Bomb Rush Cyberfunk speelt zich af op de muzikale hersengolven van Hideki Naganuma, een gerenommeerde componist die bekend staat om zijn bijdragen aan iconische games. Zijn muziek voegt diepte en ritme toe aan de wereld die je ontdekt, waardoor elk moment een zintuiglijk genot wordt.

Conclusie

Samenvattend biedt Bomb Rush Cyberfunk een unieke game-ervaring, en de fysieke edities voegen daar een nieuwe dimensie aan toe. Of je nu kiest voor de iam8bit Exclusive Edition of de Standard Retail Edition, je staat klaar voor een funkstyle-avontuur vol graffiti, trucs en muziek. Dus bereid je voor, boost en bereid je voor om jouw stempel te drukken in de wereld van Bomb Rush Cyberfunk. Het is tijd om funky te worden!

Veelgestelde vragen
  • 1. Vraag: Hoe kan ik de iam8bit Exclusive Edition vooraf bestellen?
    • A: Pre-orders voor de iam8bit Exclusive Edition zijn beschikbaar in de iam8bit-webwinkel.
  • 2. Vraag: Kan ik Bomb Rush Cyberfunk op andere platforms dan de Nintendo Switch spelen?
    • A: Momenteel wordt de fysieke editie aangekondigd voor de Nintendo Switch. Andere platforms kunnen in de toekomst worden overwogen.
  • 3. Vraag: Wat is de betekenis van graffiti in het spel?
    • A: Graffiti is een sleutelelement voor territoriumcontrole en persoonlijke expressie in Bomb Rush Cyberfunk. Zo claim je je terrein!
  • 4. Vraag: Is de soundtrack van Hideki Naganuma afzonderlijk verkrijgbaar?
    • A: Er wordt geen informatie verstrekt over een afzonderlijke soundtrack-release. Het is een integraal onderdeel van de game-ervaring.
  • 5. Vraag: Kun je me meer vertellen over de gameplay in de Bomb Rush-modus?
    • A: De Bomb Rush-modus biedt oneindige boostkracht, waardoor je op topsnelheid kunt bewegen en ongelooflijke trucs kunt uitvoeren. Het wordt geactiveerd door een hoge comboscore te behalen.