Chinatown Detective Agency – Lente 2022

Chinatown Detective Agency – Lente 2022

Humble Games en General Interactive Co. onthulde de volledige releasedatum voor Chinatown Detective Agency op Nintendo Switch, kort na de laatste personagetrailer.

Het is officieel onthuld dat deze door Singapore ontwikkelde detective-avonturengame op 7 april 2022 wordt uitgebracht op Nintendo Switch en andere platforms.

video
play-rounded-fill

Over Chinatown Detective Agency

Chinatown Detective Agency is een mysterieus avonturenspel waarbij spelers een echt onderzoek moeten doen om zaken op te lossen. Het is geïnspireerd op de klassieke Carmen Sandiego-spellen uit de jaren 80 en 90. Om een ​​wereldwijd mysterie op te lossen, reizen ze de hele wereld over op zoek naar schuldigen, getuigen en aanwijzingen.

Singapore is om 12.00 uur. Je contactpersoon belt je niet terug, je klant eist antwoorden en een lege bankrekening doemt boven je op als een neonkleurig Zwaard van Damocles. Welkom in het jaar 2037. Het Chinatown Detective Agency heet u van harte welkom op onze website.

Terwijl de wereldeconomie het dieptepunt van haar decennialange achteruitgang nadert, is de wereld in beweging. Singapore is het laatste bastion van orde, maar zelfs hier staat de regering op instorten. Daar kom je in beeld. Jij bent Amira Darma, een voormalige INTERPOL-ster die nu een nieuwe privédetective is in Chinatown, en je eerste klant staat op het punt om door je deur te komen…

ONTDEK EEN UITGEBREIDE WERELD

Neonlamplicht weerspiegeld in regenwaterplassen. De verontwaardiging van de woedende massa’s werd uitgedrukt in graffiti die over afbrokkelende steden werd uitgestrooid. De felle lichten van Shanghai en de naderende duisternis van Londen aan de rivier. Dompel jezelf onder in de chaotische toekomst van 2037 door meer dan honderd prachtig afgebeelde locaties te verkennen die zijn gemaakt door kunstenaar Ricardo Juchem. Op zoek naar leads, reis de wereld rond vanuit je hoofdkantoor in Singapore en spreek met honderden verschillende gesproken karakters, elk met hun eigen geheime doel.

GEBRUIK WERKELIJK ONDERZOEK OM CASESTUDY’S OP TE LOSSEN

Amira’s zaken vereisen snel denken en intuïtie om op te lossen, maar wat gebeurt er als de aanwijzingen opraken? Dan moet je op zoek naar oplossingen buiten het spel. Of het nu gaat om het zoeken op internet naar een luchthavencode of het opgraven van een raadselachtige offerte, de mysteries van Chinatown Detective Agency vereisen echt onderzoek. Je doet niet alleen alsof je een detective bent; je bent er echt een.

GA NIET FAILLISSEMENT!

Tijd is een waardevolle hulpbron bij het Chinatown Detective Agency. Om het spel een stap voor te blijven en te voorkomen dat u failliet gaat, moet u uw tijd en geld goed beheren.

Elke beslissing die je neemt zal een impact hebben op de wereld om je heen en Amira’s verhaal ten goede veranderen. Kun jij de stad redden uit de klauwen van angst en chaos?