De nieuwste Pokemon Unite-update 1.9.1.5 verkennen: wijzigingen, aanpassingen en tips

De nieuwste Pokemon Unite-update 1.9.1.5 verkennen: wijzigingen, aanpassingen en tips

Samenvatting

De nieuwste Pokemon Unite-update, versie 1.9.1.5, heeft verschillende wijzigingen in het spel gebracht, waaronder aanpassingen aan speelbare Pokemon-statistieken en bewegingen om Unite Battles in balans te brengen. Sableye, Zacian, Mew, Glaceon, Trevenant en Charizard hebben wat nerfs ondergaan, terwijl Zoroark en Charizard wat buffs hebben ondergaan. Om je aan de veranderingen aan te passen, is het essentieel om op de hoogte te blijven, de juiste Pokemon te kiezen, je speelstijl aan te passen en te experimenteren met nieuwe builds en strategieën.

We zullen de wijzigingen, aanpassingen en tips voor aanpassing aan de nieuwste Pokemon Unite-update onderzoeken.


Pokemon Unite-update versie 1.9.1.5

De nieuwste update van Pokemon Unite, versie 1.9.1.5, is uitgebracht en brengt verschillende wijzigingen en balansupdates in het spel. De update richt zich voornamelijk op aanpassingen aan verschillende speelbare Pokemon-statistieken en bewegingen om Unite Battles in evenwicht te brengen. Deze veranderingen zijn bedoeld om de gameplay spannender en eerlijker te maken.

Wijzigingen in de statistieken en bewegingen van speelbare Pokemon

In dit gedeelte bespreken we de wijzigingen die zijn aangebracht aan elk van de speelbare Pokemon en hoe deze de gameplay beïnvloeden.

Sableye

De zetten van Sableye zorgden ervoor dat tegenstanders te lang gehinderd werden, dus de zetten Knock Off en Confuse Ray zijn generfed. De cooldown voor Knock Off is verhoogd van 7,5 seconden naar 8,5 seconden, en het algehele hinderende effect op tegenstanders is verminderd met ongeveer 20%. De duur van Confusion veroorzaakt door Confuse Ray is teruggebracht van 2,5 seconden naar 2 seconden.

Zacian

Zacian’s mobiliteit is ontwikkeld zodat tegenstanders terug kunnen vechten als ze samenwerken. Zijn aanval is verlaagd van 220-560 naar 190-560 (Lv. 1-15), en zijn behendigheid verwijdert niet langer hindernissen van Zacian. De cooldown voor Agility is verhoogd van 9 seconden naar 10 seconden en de toename van de bewegingssnelheid is verlaagd van 50% naar 30%.

Miauw

Mew’s Ability, Synchronize, is ontwikkeld omdat Electro Ball en Solar Beam te krachtig waren in vergelijking met de bewegingen van andere Pokemon aan het begin van een Unite Battle. De cooldown voor het resetten van bewegingen is verhoogd van 20 seconden naar 25 seconden en de schade voor Electro Ball is verminderd met 10%. De cooldown voor Solar Beam is verhoogd van 9 seconden naar 10,5 seconden.

Glaceon

De schade die Icy Wind toebracht was te hoog, dus is dit verholpen door de schade met 12% te verminderen.

Trevenant

Wood Hammer hinderde tegenstanders te vaak, dus is dit verholpen door de cooldown te verhogen van 5 seconden naar 7 seconden. Pain Split is ook ontwikkeld zodat tegengestelde Pokemon die de schade niet willen delen, kunnen wegrennen. De toename van de bewegingssnelheid voor Pain Split is verlaagd van 45% naar 35%.

Charizard

De basisaanvallen van Charizard zijn verbeterd, waardoor de schade met 10% is toegenomen. De Unite Move, Seismic Slam, is ook verbeterd, waardoor de vulsnelheid van de Unite-meter met ongeveer 10% is verhoogd.

Zoroark

Night Slash, Feint Attack en Cut zijn verbeterd om de prestatie van Zoroark, die achterbleef bij andere Speedsters, te verbeteren. De cooldown voor Night Slash is teruggebracht van 10 seconden naar 8 seconden en voor Night Slash+ is deze teruggebracht van 9 seconden naar 7 seconden. De cooldown voor Feint Attack is teruggebracht van 7 seconden naar 6 seconden en voor Feint Attack+ is deze teruggebracht van 6 seconden naar 5 seconden. De cooldown voor Cut is teruggebracht van 5,5 seconden naar 4,5 seconden.

Tips voor aanpassing aan de veranderingen

In dit gedeelte geven we tips over hoe u zich kunt aanpassen aan de veranderingen die de laatste update met zich meebrengt.

Blijf op de hoogte van de wijzigingen

Het is essentieel om op de hoogte te blijven van de veranderingen die de laatste update met zich meebrengt. Door dit te doen, kunt u uw speelstijl en strategieën dienovereenkomstig aanpassen.

Kies de juiste Pokemon

Het kiezen van de juiste Pokemon is cruciaal om gevechten te winnen. Met de wijzigingen in de laatste update zijn sommige Pokemon effectiever geworden, terwijl andere zijn nerfed. Zorg ervoor dat je een Pokemon kiest die bij je speelstijl past en de statistieken en moves heeft die goed passen bij de veranderingen.

Pas je speelstijl aan

Met de wijzigingen in de laatste update moet je mogelijk je speelstijl aanpassen. Als je bijvoorbeeld de zetten van Sableye hebt gebruikt om tegenstanders te hinderen, moet je misschien je strategie aanpassen omdat de zetten zijn ontwikkeld.

Experimenteer met nieuwe builds en strategieën

Met de wijzigingen in de laatste update kunnen er nieuwe builds en strategieën zijn die beter werken dan voorheen. Wees niet bang om te experimenteren met verschillende builds en strategieën om te ontdekken wat voor jou het beste werkt.

Conclusie

Kortom, de nieuwste Pokemon Unite-update heeft verschillende wijzigingen in het spel gebracht, waaronder aanpassingen aan de statistieken en bewegingen van speelbare Pokemon. Om je aan de veranderingen aan te passen, is het essentieel om op de hoogte te blijven, de juiste Pokemon te kiezen, je speelstijl aan te passen en te experimenteren met nieuwe builds en strategieën.

Veelgestelde vragen
  • Wat is de nieuwste versie van Pokemon Unite?
    • De nieuwste versie van Pokemon Unite is versie 1.9.1.5.
  • Welke wijzigingen zijn aangebracht in de laatste update?
    • De laatste update bracht verschillende wijzigingen in het spel met zich mee, waaronder aanpassingen aan de statistieken van speelbare Pokemon en bewegingen om Unite Battles in evenwicht te brengen.
  • Hoe kan ik me aanpassen aan de veranderingen van de laatste update?
    • Om je aan de veranderingen aan te passen, is het essentieel om op de hoogte te blijven, de juiste Pokemon te kiezen, je speelstijl aan te passen en te experimenteren met nieuwe builds en strategieën.
  • Welke Pokemon zijn in de laatste update generfed?
    • Sableye, Zacian, Mew, Glaceon, Trevenant en Charizard hebben enkele nerfs ondergaan in de laatste update.
  • Welke Pokemon zijn verbeterd in de laatste update?
    • Zoroark en Charizard hebben enkele verbeteringen ondergaan in de laatste update.