Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes wordt volledig ingesproken

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes wordt volledig ingesproken

De nieuwe JRPG Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, die werd gefinancierd op Kickstarter, zal overal voice-acting hebben, ook tijdens gevechten en spelersbezoeken aan de verschillende dorpen van de game.

Er zal veel voice-acting in de game zitten, aangezien er 60.000 regels moeten worden opgenomen en omdat er 100 helden in zitten. Het zal een grote inspanning zijn, maar een waar de ontwikkelaars zich niet echt zorgen over leken te maken. Zelfs wanneer spelers deelnemen aan de turn-based gevechten van de game, zullen de personages elk gevecht 80 verschillende lijnen hebben.

Over Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes

In een hoek van Allraan, een lappendeken van landen met verschillende tradities en waarden, begint ons verhaal.

De geschiedenis van het land is gevormd door de allianties en oorlogen van de mensen, beesten, elven en woestijnmensen die daar wonen, evenals door het gebruik van zwaarden en magische voorwerpen die ‘runenlenzen’ worden genoemd.

Het Galdeïsche rijk heeft gezegevierd over rivaliserende landen en heeft een methode gevonden om de betovering van runenlenzen te vergroten.

Het rijk doorzoekt nu het land op zoek naar een item dat hen nog meer macht zal geven.

Op zo’n missie ontmoeten Nowa, een jongen uit een ver gehucht, en Seign Kesling, een jonge en getalenteerde keizerlijke officier, elkaar en worden vrienden.

Ze zullen echter allebei gedwongen worden om opnieuw te evalueren wat zij als waar en goed beschouwen, aangezien een wending van het lot hen spoedig midden in een conflict zal brengen.

Dankzij de geweldige community-ondersteuning werd Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes in 2020 de meest gefinancierde videogame op Kickstarter. Het is een ware eer voor 505 Games om Eiyuden Chronicle te publiceren en samen te werken met Rabbit & Bear om gamers een speciale game te bieden beleven. Ervoor zorgen dat Eiyuden Chronicle zijn volledige potentieel realiseert en een waardevolle JRPG produceert waar de gemeenschap dol op zal zijn, is het doel van Rabbit & Bear en 505 Games.

Nintendo Switch krijgt Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes in 2023.