Ever Forward uitgesteld tot 10 augustus

Ever Forward uitgesteld tot 10 augustus

Uitgever PM Studios en ontwikkelaar Pathea Games kondigden een uitstel aan voor Ever Forward.

Ever Forward is een dromerig puzzelavontuurspel dat nu op 10 augustus wordt uitgebracht voor Switch en andere platforms. De eerste edities van de fysieke release van de game bevatten een digitale downloadcode voor de soundtrack van de game.

video
play-rounded-fill

Over Ever Forward

Ever Forward draait om het verhaal van Maya, een jong meisje dat verdwaald is in een vreemde wereld ergens tussen realiteit en verbeelding. Ze is op een ontdekkingsreis om haar herinneringen te ontrafelen en haar angsten onder ogen te zien terwijl ze de geheimen van de wereld probeert te ontrafelen.

Spelers zullen ontroerende en boeiende gameplay vinden, gecombineerd met uitdagingen die te vinden zijn in een aantal functies. Deze omvatten puzzels die speciaal zijn ontworpen voor de “puzzelgamer” die hen zullen uitdagen en motiveren om ze allemaal op te lossen.

Kenmerken

  • Spelers die op zoek zijn naar avontuur, zullen tal van manieren vinden om betrokken te blijven bij het spel, inclusief het verzamelen van geheugenfragmenten die onderweg nieuwe gebieden en puzzels ontgrendelen.
  • Spelers zullen zich bezighouden met een prachtig gecreëerde, handgemaakte wereld met een rustgevend palet van kleuren en futuristische tinten om het idee te benadrukken dat alles gebeurt in een droomwereld.
  • Bedrieglijk eenvoudig te spelen, maar moeilijk te beheersen. Ever Forward is een spel dat spelers zal verrassen over het hele spectrum van vaardigheden en het komt allemaal zeer binnenkort naar de consoles.