Haven – Alternatieven voor koppels van hetzelfde geslacht toegevoegd

Haven – Alternatieven voor koppels van hetzelfde geslacht toegevoegd

The Game Bakers heeft de release aangekondigd van een nieuwe versie voor Haven, die opties bevat voor koppels van hetzelfde geslacht.

Spelers kunnen kiezen met welke Yu en Kay ze willen spelen wanneer de patch wordt geïmplementeerd. Dit betekent dat ze kunnen spelen als Yu en Kay (vrouw en man), als twee dames (Yu en een alternatieve versie van Kay), of als twee mannen (Yu en een alternatieve versie van Kay) (Kay en een alternatieve versie van Yu) .

Plot van hetzelfde geslacht

De Game Bakers wijzen erop dat de plotboog hetzelfde blijft, ongeacht of er een keuze wordt gemaakt. Integendeel, het “biedt extra alternatieven voor de samenstelling van het paar.” Als de alternatieve personages qua uiterlijk lijken op de originele Yu en Kay, zijn ze gereproduceerd met dezelfde hoge kwaliteit als de originele release, met twee nieuwe geweldige acteurs die de personages tot leven brengen via de 80.000 gesprekslijnen van de game, nieuwe modellen en de hele in-game kunst.”

Emeric Thoa, de creative director van de update, heeft er het volgende over te zeggen:

“Bij Haven gaat het erom te kunnen houden van wie je ook kiest.” We hadden vanaf het begin verschillende koppels voor het spel gebouwd, met een gevarieerde verscheidenheid aan verbindingen. Vanwege de beperkingen van de productie van ons indie-team waren we echter genoodzaakt om ons alleen op Yu en Kay te concentreren. We waren van plan om aan deze upgrade te werken zodra de game uit was. We denken dat veel spelers zich meer vertegenwoordigd zullen voelen in het spel als gevolg van deze verandering.”

Over Haven

Yu en Kay zijn naar een onbekende wereld gevlucht en hebben alles wat ze weten achter zich gelaten. Speel als de twee geliefden terwijl ze zich aanpassen aan hun nieuwe omgeving.

Glijd over de verbrijzelde vliegtuigen op zoek naar onderdelen en materialen om je ruimtevaartuig te repareren en er een comfortabele woning van te maken. Het koken van maaltijden, het maken en verzamelen van waardevolle materialen om de dag als een herkenbaar paar door te komen, is een geweldige manier om de tijd te doden.

Vecht terug tegen degenen die proberen je uit elkaar te scheuren door gevechtsbewegingen te synchroniseren, de juiste tijd en het juiste ritme te bepalen en beide personages te managen terwijl je vecht om hen en hun romance in leven te houden.

Kenmerken

  • Speel twee personages tegelijk terwijl je een gebroken wereld verkent, vijanden verslaat of je liefde versterkt.
  • Beslis wat het waard is om op te offeren om bij elkaar te blijven, en of je bereid bent al het andere op te offeren voor liefde.
  • Verken deze prachtige planeet en onthul verborgen locaties door over het gras te glijden, stroom te verzamelen en de roest te reinigen.
  • Maak kennis met de bewoners van de planeet, zowel bondgenoten als tegenstanders.
  • Vecht in realtime als de twee personages, met de nadruk op tactisch bewustzijn en timing.
  • Dompel jezelf onder in een romantisch ruimteavontuur over twee liefdes die vechten tegen alle obstakels om bij elkaar te blijven.
  • Speel een realistisch paar in een intieme relatie die volwassen en grappig is.
  • Gemakkelijk te spelen, toegankelijk, een welkome onderbreking van een hectische dag, een spel dat je doet glimlachen
  • Een eenzame game die ook met een vriend of romantische partner kan worden gespeeld: in lokale coöp kan een tweede speler op elk moment meedoen of vertrekken om van de reis te genieten.
  • De emotionele impact van de game wordt versterkt door de originele soundtrack van de game door de beroemde elektromuzikant DANGER.

Met een nieuwe aanbieding viert The Game Bakers de update voor Haven. Haven is nu beschikbaar met 40% korting in de Nintendo Switch eShop.