Mauga: Overwatch 2’s Samoaanse tankheld verovert de arena stormenderhand

Mauga: Overwatch 2’s Samoaanse tankheld verovert de arena stormenderhand

Samenvatting:

De recente aankondiging van Blizzard op BlizzCon 2023 heeft golven van opwinding door de Overwatch-gemeenschap veroorzaakt. Mauga, de volgende speelbare held in Overwatch 2, debuteert in seizoen 8, terwijl er al een exclusief proefweekend aan de gang is. Mauga, afkomstig uit Samoa, lijkt op het eerste gezicht misschien een geduchte bruut, maar zijn sluwe tactische vaardigheid onderscheidt hem.

Tijdens het proefweekend krijgen spelers de kans om de explosieve gameplay van Mauga te ervaren, met zijn unieke Incendiary en Volatile Chainguns. Deze verwoestende wapens worden aangevuld door zijn Berserker Passive, waardoor hij een onstuitbare kracht op het slagveld is.

Mauga gaat niet alleen over vernietiging; hij brengt ook waardevolle ondersteunende vaardigheden naar zijn team. Dankzij zijn Overrun-vaardigheid kan hij door frontlinies stormen, terwijl Cardiac Overdrive een aura creëert van minder inkomende schade, wat bondgenoten ten goede komt.


Maak kennis met Mauga

De BlizzCon 2023-aankondiging van Blizzard heeft de Overwatch 2-community doen bruisen van opwinding. De onthulling van Mauga als de volgende speelbare held staat centraal. In dit artikel gaan we dieper in op de details van Mauga’s komst, zijn unieke vaardigheden en hoe spelers tijdens het proefweekend een voorproefje kunnen krijgen van zijn gameplay.

video
play-rounded-fill

Proefweekenddetails

Het Overwatch 2-proefweekend met Mauga is een tijdelijk evenement dat spelers de kans biedt om in de schoenen van deze Samoaanse tankheld te stappen. Dit is wat je moet weten: Het proefweekend is momenteel aan de gang en loopt tot en met 5 november. Het is een evenement van korte duur, dus mis je kans niet om de kracht van Mauga vroeg te ervaren.

Vroege toegang tot Mauga

Tijdens het proefweekend kunnen spelers vroege toegang krijgen tot Mauga, zodat ze uit de eerste hand zijn gameplay en vaardigheden kunnen bekijken voordat hij officieel wordt uitgebracht.

Het proefweekend is beschikbaar op alle platforms waar Overwatch 2 wordt ondersteund. Of je nu een pc, console of een ander platform gebruikt, je kunt meedoen aan de actie.

Hoewel je tijdens het proefweekend in verschillende modi van Mauga’s gameplay kunt genieten, blijft Competitive Play een uitzondering. Competitieliefhebbers zullen moeten wachten tot Mauga’s officiële seizoen 8-release.

Mauga’s vaardigheden

Mauga’s unieke vaardigheden onderscheiden hem als een tankheld met een twist. Hier is een overzicht van zijn arsenaal:

Brandgevaarlijke en vluchtige kettinggeweren

Mauga beschikt over twee krachtige kettinggeweren, Gunny en Cha-Cha. Deze wapens kunnen afzonderlijk of gezamenlijk worden afgevuurd, wat veelzijdigheid in de strijd biedt.

Berserker Passief

Mauga’s Berserker Passive verleent hem tijdelijke gezondheid wanneer hij kritieke schade aanricht. Dit maakt hem tot een formidabele kracht die lastig te verslaan is.

Overrun en cardiale overdrive

Mauga kan door de frontlinies stormen met Overrun, een oplaadmogelijkheid die immuun is voor crowd control. Hij kan tegen tegenstanders aanlopen en een krachtige terugslag uitdelen. Bovendien zorgt Cardiac Overdrive ervoor dat hij zijn beide harten kan betrekken, waardoor een aura ontstaat die binnenkomende schade vermindert en bondgenoten helpt.

Ultieme vaardigheid in kooigevechten

Als de dingen van dichtbij en persoonlijk worden, kan Mauga zijn ultieme vaardigheid ontketenen: Cage Fight. Hierdoor worden nabije tegenstanders gevangen in een cilindrische gevechtsring, waardoor vijandelijke schade of genezing van buitenaf wordt geblokkeerd.

Mauga spelen

Het proefweekend is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de gameplay van Mauga. Zo kun je het meeste uit dit evenement halen: Tijdens het proefweekend kunnen spelers Mauga als tankheld selecteren en zijn explosieve gameplay in verschillende modi ervaren. Het is een kans om zijn unieke vaardigheden en speelstijl onder de knie te krijgen.

Mauga ontgrendeld in seizoen 8

Zodra het proefweekend is afgelopen, staat de officiële release van Mauga in seizoen 8 voor de deur, gepland voor 5 december. Spelers kunnen Mauga onmiddellijk ontgrendelen door de Season 8 Premium Battle Pass te kopen of Tier 45 te bereiken in de standaard Battle Pass.

Conclusie

We hebben de opwindende aankondiging onderzocht van Mauga als de volgende speelbare held in Overwatch 2. Mauga brengt een unieke mix van kracht en strategie naar het slagveld, waardoor hij een personage is om in de gaten te houden. Met zijn opruiende en vluchtige chainguns, Berserker Passive en zijn capaciteiten om mensenmassa’s te beheersen, belooft hij een game-changer te worden in seizoen 8. Het proefweekend biedt spelers een voorproefje van Mauga’s gameplay, en degenen die niet kunnen wachten op zijn volledige release kan hem ontgrendelen via de Battle Pass. De komst van Mauga zal Overwatch 2 een boost geven, en fans tellen gretig de dagen af ​​tot 5 december.

Veelgestelde vragen
  • 1. Wanneer eindigt het proefweekend met Mauga?
    • Het proefweekend met Mauga in Overwatch 2 loopt tot 5 november, dus zorg ervoor dat je meedoet aan de actie voordat het afgelopen is.
  • 2. Kan ik Mauga in Competitive Play spelen tijdens het proefweekend?
    • Nee, Competitief spelen is tijdens het proefweekend niet beschikbaar. Voor competitieve gevechten zul je moeten wachten op Mauga’s officiële seizoen 8-release.
  • 3. Hoe kan ik Mauga ontgrendelen in Overwatch 2?
    • Je kunt Mauga ontgrendelen in Overwatch 2 door de Season 8 Premium Battle Pass te kopen of door Tier 45 te bereiken in de standaard Battle Pass zodra seizoen 8 op 5 december begint.
  • 4. Wat zijn de unieke vaardigheden van Mauga?
    • Mauga hanteert Incendiary en Volatile Chainguns, heeft een Berserker Passive, kan Overrun en Cardiac Overdrive gebruiken voor controle over het publiek, en beschikt over de ultieme vaardigheid Cage Fight, waarmee tegenstanders in een gevechtsring worden opgesloten.
  • 5. Kan ik Mauga tijdens het proefweekend op alle platforms spelen?
    • Ja, het proefweekend met Mauga is beschikbaar op alle platforms waarop Overwatch 2 wordt ondersteund, inclusief pc, consoles en andere ondersteunde platforms.