Melty Blood: Type Lumina – Versie 1.4.1 patch notes

Melty Blood: Type Lumina – Versie 1.4.1 patch notes

De meest recente patch voor Melty Blood: Type Lumina kan nu worden gedownload, waardoor het algemene versienummer van de game wordt verhoogd naar 1.4.1. De update, die vorig jaar voor andere platformen werd gepubliceerd en nu eindelijk aan Switch is geleverd, verhelpt bepaalde problemen die zich voordeden met de twee meest recente personages die in het spel werden geïntroduceerd, naast het verhelpen van enkele andere basisbugs.

Versie 1.4.1 patch notes

  • De graaf van Monte Cristo wordt genoemd.
    • Het probleem dat ervoor zorgde dat End Flame – Fallen Angel een tegenstander tekende, zelfs als het een tegenstander aan de rand van het scherm niet raakte, is opgelost.
  • Ushiwakamaru
    • Rapid Beat trekt de tegenstander niet langer naar de rand van het scherm, zelfs niet als het de tegenstander aan de rand van het scherm niet raakt vanwege een probleem dat is opgelost.
    • Er was een glitch die ervoor zorgde dat de Moon Skill Usumidori – Heavenly Blade Steps de tegenstander trok, zelfs als het de tegenstander die aan de rand van het scherm stond niet raakte. Dit is opgelost.
  • De volgende fouten in het systeem zijn verholpen:
    • ENKELSPEL
      • Er is een kortetermijnoplossing ontwikkeld voor een probleem dat, onder bepaalde omstandigheden, resulteert in het beëindigen van het geweld tijdens het voorbereiden van de strijd.
    • Schild
      • Er was een storing waarbij, hoewel specifieke aanvallen werden afgeschermd, het scenario enigszins kan verschillen, afhankelijk van of de speler 1P of 2P gebruikte. Dit probleem is opgelost.
    • Andere kleine problemen zijn opgelost.

Over Melty Blood: Type Lumina

Het is een nieuw begin voor Melty Blood.

Het visuele romantische boek Tsukihime diende als inspiratie voor een serie 2D-vechtspellen ontwikkeld door TYPE-MOON, en dit deel is de meest recente aflevering in die serie.

Het doek gaat weer open voor spannende gevechten die worden uitgevochten door bekende personages uit Tsukihime, wat zich vertaalt naar “Een stuk blauwe glazen maan.”

Volledig vernieuwde verhalen, beelden en personages

Ontdek een geheel nieuw universum gecreëerd door scenarioschrijver Kinoko Nasu voor de MELTY BLOOD-serie, die is gebaseerd op de gebeurtenissen van Tsukihime, wat zich vertaalt naar “Een stuk blauwe glazen maan”.

Elke game heeft een aparte sfeer vanwege de individuele verhaalgebeurtenissen die voor elk personage plaatsvinden, wat bijdraagt ​​aan de algehele ervaring.

De beelden zijn geüpgraded naar HD-kwaliteit en animatiesequenties gemaakt door A-1 Pictures zijn opgenomen in de speciale bewegingen van het spel.

De dialoog wordt volledig gesproken en zal variëren op basis van de personages die in de strijd worden gebracht. Dit geeft extra inzicht in de interpersoonlijke interacties tussen de personages.

Legendarische conflictplatforms

Gebruik enkele van de bepalende gameplay-concepten van Melty Blood, zoals Aerial Combos, Shields, Magic Circuits, Arc Drives en Last Arcs, samen met een aantal gloednieuwe, zeer effectieve bewegingen van de game die onder het Moon Skill-systeem vallen . Bovendien is er een geheel nieuw eenvoudig besturingssysteem geïmplementeerd om de intense gevechten een beetje beheersbaarder te maken, terwijl ook een evenwicht wordt behouden waardoor zowel ervaren veteranen als nieuwe spelers ten volle kunnen genieten van de wereld van Melty Blood. Dit is gedaan om het spel toegankelijk te houden voor een breed scala aan spelers.

Gevechten online uitgevochten met rollback-versies van de netcode

Rollback-netcode wordt gebruikt in MELTY BLOOD: TYPE LUMINA om consistente gameplay te garanderen in online gevechten tegen andere spelers.

Mogelijkheden voor uitgebreide personalisatie en weergave van galerijen

Je kunt de gevechtskleding van je personage personaliseren, evenals hun titel- en profielsymbool. Ze kunnen ook worden gebruikt in wedstrijden die via internet worden gespeeld!

In de galerij kun je vele soorten media verzamelen, waaronder openingsfilmpjes, muzieknummers, stemmen, pixelart en meer. Daarnaast krijg je de kans om gastkunstwerken te zien die zijn gemaakt door kunstenaars die zijn verbonden aan TYPE-MOON-publicaties.