Pokemon Presents Februari 2022 samenvatting

Pokemon Presents Februari 2022 samenvatting

De introductie van Pokemon Scarlet en Violet was een van de hoogtepunten van het Pokemon Presents-evenement van februari 2022. The Pokemon Company heeft nu een officiële verklaring uitgegeven waarin alle belangrijke ontwikkelingen worden samengevat.

video
play-rounded-fill

The Pokémon Company heeft vandaag Pokémon Scarlet en Pokémon Violet geïntroduceerd, twee nieuwe videogames in de blockbuster-franchise die 26 jaar geleden fans veroverde met de Pokémon Red en Green-titels. Op Pokémon Day, het jaarlijkse op fans gerichte popcultuurevenement ter herdenking van het debuut van de originele Pokémon-spellen op 27 februari 1996, werd de onthulling via een speciale Pokémon Presents-videopresentatie online uitgezonden voor fans over de hele wereld. Scarlet and Violet wordt eind 2022 uitgebracht en is alleen toegankelijk op het Nintendo Switch-systeem.

Tsunekazu Ishihara, president en CEO van The Pokémon Company, merkte op: “Trainers zullen opnieuw beginnen aan een epische ontdekkings- en verkenningsreis.” “Pokémon Scarlet en Pokémon Violet zullen een geweldige reis worden als geen ander, en ik kan niet wachten om het met jullie allemaal te delen.”

Ter ere van het 26-jarig jubileum van Pokémon zijn nieuwe upgrades onthuld voor de onlangs gelanceerde spellen Pokémon Brilliant Diamond, Pokémon Shining Pearl en Pokémon Legends: Arceus, evenals in-game-evenementen voor Pokémon GO, Pokémon Café ReMix, Pokémon Masters EX en Pokémon UNITE. Hieronder volgen de details van alle aankondigingen van vandaag:

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, ontwikkeld door GAME FREAK inc., vertegenwoordigen een nieuwe evolutionaire fase in de Pokémon-hoofdreeks. Trainers kunnen een open wereld doorkruisen zonder grenzen, waar talloze gemeenschappen perfect opgaan in het landschap. Pokémon zijn te vinden in alle delen van de wereld, inclusief de hemel, de zee en de straten.

Trainers zullen de werelden van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet betreden als een van de hoofdpersonages, en ze zullen andere kleding dragen, afhankelijk van de game die ze spelen. Voordat ze aan hun avontuur beginnen, kiezen trainers Sprigatito, de Grass Cat Pokémon, Fuecoco, de Fire Croc Pokémon, of Quaxly, de Duckling Pokémon als hun eerste metgezel Pokémon.

Sprigatito behoort tot de categorie Grass Cat Pokémon.

Gewicht: 9 pond. Hoogte: 14′′
Gras is de meest voorkomende grassoort.|
Overgroeivermogen
De Grass Cat is een wispelturige, aandachtzoekende Pokémon.

Fuecoco is een Pokémon die behoort tot de categorie Fire Croc.

1’14
21,6 pond gewicht
Soort vuur:
Blaze is een speciale vaardigheid.
De relaxte Fire Croc Pokémon die op zijn eigen snelheid gaat.

Quaxly
Duckling Pokémon is een categorie Pokémon.
Gewicht: 13,4 pond. Hoogte: 1′8′′
Soort: Water
Torrent-mogelijkheid
Duckling is een oprechte en nette Pokémon.

Pokémon Scarlet en Violet kunnen na hun release verbinding maken met Pokémon HOME, een service waarmee Trainers hun volledige Pokémon-verzameling op één locatie kunnen bewaren. Trainers kunnen Pokémon uit andere regio’s met zich mee laten reizen in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet dankzij de integratie van deze spellen met Pokémon HOME.

Bezoek www.Pokemon.co.uk/ScarletViolet voor meer informatie over Pokémon Scarlet en Pokémon Violet.</p >

Pokémon Legends: Arceus Daybreak

Vanaf vandaag om 7:00 uur PST, 27 februari 2022, wordt Pokémon Legends: Arceus Daybreak, een software-update (versie 1.1.0) voor de game Pokémon Legends: Arceus uitgebracht. Trainers zullen in de Daybreak-update beginnen met het onderzoeken van ongebruikelijke massale uitbraken van Pokémon die overal in het Hisui-gebied opduiken. Spelers krijgen ook de kans om moeilijke tegenstanders te bestrijden, zoals legendarische Pokémon en bewakers, waardoor de Pokémon-gevechtservaring nog meer wordt uitgebreid.

Trainers kunnen ook dingen aanschaffen die hen kunnen helpen tijdens hun reis in Pokémon Legends: Arceus ter ere van Pokémon Day. Ze kunnen deze goodies krijgen door het wachtwoord ARCEUSADVENTURE in te voeren in het Mystery Gifts-menu van hun game vóór 31 maart 2022 om 07:59 uur PST. 30 Ultra Balls, 30 Gigaton Balls en 30 Jet Balls zijn inbegrepen in dit pakket. ​

Er is ook een online animatieserie in de buurt van Hisui in de maak. Deze serie heeft een originele verhaallijn en gaat eind 2022 in première.

Trainers gaan naar de enorme Sinnoh-regio zoals het vroeger was, lang voordat de setting voor Pokémon Diamond en Pearl werd opgericht. Bezoek Pokemon.co.uk/LegendsArceus voor meer informatie over Pokémon Legends: Arceus.

Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl

Vanaf vandaag, 27 februari 2022, wordt een item genaamd Oak’s Letter uitgegeven in de spellen Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl. Oak’s Letter kan worden verkregen door Get through Internet te selecteren bij de Mystery Gift-optie in het spel. Als een Trainer de Brief van Professor Oak krijgt, kunnen ze hem spreken op Route 224. Hij zal dan om hun hulp vragen met behulp van een stenen tablet die lijkt op een tablet die je in het Kanto-gebied ziet. De Mythische Pokémon Shaymin zal arriveren wanneer de Trainer Professor Oak helpt. Trainers kunnen het bijhouden en ernaar streven om het in hun teams op te nemen. Shaymin is de Gratitude Pokémon en met het Gracidea-item kan hij veranderen in zijn Sky Forme.

In-Game-evenementen voor Pokémon Day 2022

Er zullen verschillende evenementen plaatsvinden in de huidige Pokémon-games om het 26-jarig jubileum van de franchise te herdenken.

  • Vanaf 1 maart 2022, om 10.00 uur lokale tijd, zullen Pokémon die oorspronkelijk opdook in het Alola-gebied, het decor van de Pokémon Sun and Moon-games, aankomen in de wereld van Pokémon GO. Tot die tijd lijkt Alolan Form Exeggutor in het verschiet te liggen.
  • In Pokémon Masters EX is er momenteel een lopend evenement ter herdenking van het 2,5-jarig jubileum van de game.
  • Tijdens het evenement verdienen gamers meteen 3.000 edelstenen, evenals de mogelijkheid om de komende tien dagen elke dag 10 sync-paren gratis te scouten.
  • Bovendien zullen Trainers May, Skyla en Raihan als onderdeel van de 2,5-jarige viering in unieke kleding verschijnen.
  • Trainers kunnen momenteel deelnemen aan drie activiteiten om Pokémon Day te herdenken in de game Pokémon Café ReMix.
  • Dit zijn de volgende gebeurtenissen:
  • Bulbasaur ontvangt een vrolijk kroonkostuum als inlogbonus (beschikbaar tot dinsdag 8 maart 2022 om 21:59 uur PST)
  • Een periode van vier dagen met een grotere kans om Shiny Piplup te zien (tot dinsdag 1 maart 2022 om 21:59 uur PST)
  • De mogelijkheid om de nieuwe bezorgoptie 11 keer gratis te gebruiken (tot dinsdag 8 maart 2022 om 21:59 uur PST)
  • Er is nu een doorlopend evenement aan de gang om Pokémon Day te herdenken in Pokémon UNITE.

Trainers kunnen nu de Mythische Pokémon Hoopa uitproberen en voor het eerst in het spel de Unite-licentie verkrijgen. Vanaf nu tot 14 maart 2022 kunnen spelers deelnemen aan een Pokémon Day-inlogevenement om een ​​Pokémon Day-pet en -t-shirt in de game te krijgen. Trainers kunnen nu vanaf vandaag deelnemen aan hevige gevechten, een nieuwe vorm van snelle gevechten in Pokémon UNITE. Duraludon werd ook onthuld als de volgende Pokémon die in de toekomst aan het spel zal worden toegevoegd, wat een spannende verrassing was.