Pokemon Unite Update 1.9.2.8 en Eevee Festival

Pokemon Unite Update 1.9.2.8 en Eevee Festival

Samenvatting:

Bereid je voor op een opwindende reis met de nieuwste update van Pokemon Unite, versie 1.9.2.8. Deze update brengt een golf van spannende veranderingen met zich mee en introduceert het langverwachte Eevee Festival. Vier mee terwijl Eevee centraal staat en dompel jezelf onder in een wereld van spannende evenementen, exclusieve beloningen en intense gevechten. Verken de Pre-Eevee Festival-campagne en ontgrendel de felbegeerde Pokémon Face Hat (Eevee) door het evenement op sociale media te delen. Duik in het hart van het festival en ervaar de snelle strijd met Eevee-thema, waar je de Unite-licenties voor de verschillende evoluties van Eevee kunt testen.

Maar dat is niet alles! De update bevat ook aanpassingen aan Pokemon zoals Comfey, Espeon, Cinderace en meer. Ontdek de gedetailleerde patch-aantekeningen, ontdek de winkelupdates en neem deel aan epische gevechten om de Unite-arena te veroveren. Bereid je voor, trainers, terwijl Pokemon Unite nieuwe hoogten van spanning en strategische gameplay bereikt.


Over Pokemon Unite Update 1.9.2.8

Welkom, trainers, in de spannende wereld van Pokemon Unite! De langverwachte update, versie 1.9.2.8, is gearriveerd, die een wervelwind van opwindende veranderingen met zich meebrengt en het langverwachte Eevee Festival introduceert. Maak je klaar om in een boeiende ervaring te duiken vol spannende evenementen, exclusieve beloningen en intense gevechten. Laten we de details van deze buitengewone update onderzoeken en de opwinding ontrafelen die je te wachten staat in de wereld van Pokemon Unite.

Pre-Eevee Festival-campagne

Voordat het Eevee Festival officieel van start gaat, hebben trainers de mogelijkheid om deel te nemen aan de Pre-Eevee Festival Campagne. Met deze campagne kun je een speciaal in-game item krijgen: de Pokémon Face Hat (Eevee). Om dit felbegeerde accessoire te bemachtigen, hoef je alleen maar de informatie over het Eevee Festival-evenement te delen op je favoriete socialemediaplatforms. Toon je enthousiasme voor het festival en verspreid het onder collega-trainers. Bereid je voor en maak je klaar om het komende Eevee Festival in stijl te vieren!

Eevee-festival

Het is tijd dat het Eevee Festival centraal staat in Pokemon Unite. Dit grootse evenement zal trainers boeien met zijn gevarieerde aanbod aan spannende activiteiten en genereuze beloningen. Dompel jezelf onder in een golf van festiviteiten terwijl je deelneemt aan verschillende evenementen die zijn ontworpen om je vaardigheden te testen en je toewijding te belonen.

Een van de hoogtepunten van het Eevee Festival is de Eevee Special Shop. Deze winkel is een schatkamer met exclusieve items die je gameplay-ervaring zullen verbeteren. Van unieke skins tot waardevolle boosters, de Eevee Special Shop biedt een breed scala aan opties voor trainers om hun Pokemon aan te passen en een concurrentievoordeel te behalen. Zorg ervoor dat je tijdens het festival regelmatig de winkel bezoekt om de nieuwste toevoegingen te ontdekken en optimaal te profiteren van deze tijdelijke gelegenheid.

Als onderdeel van het Eevee Festival wordt een gloednieuwe snelle gevechtsmodus genaamd Eevee Appeal-o-rama geïntroduceerd. In deze modus kunnen trainers kosteloos de Unite-licenties voor de verschillende evoluties van Eevee verkennen. Betreed de levendige straten van Shivre City, waar de veldslagen zich in een unieke setting afspelen. Doe mee aan deze opwindende gevechten, ontketen je vaardigheden en voltooi beroepsmissies om je beroepsniveau te verhogen. Naarmate je vordert, zal je scoresnelheid toenemen, waardoor je dichter bij de overwinning komt. Maak je klaar om de charme en schattigheid van Eevee’s Evolutions in actie te ervaren!

Patchdetails

De versie 1.9.2.8-update van Pokemon Unite brengt ook verschillende verbeteringen en aanpassingen met zich mee om je game-ervaring te verbeteren. De update bevat belangrijke updates voor de winkel in de game, waardoor je verzekerd bent van een breed scala aan items en middelen om je te helpen in je gevechten. Bovendien krijgt het evenementensysteem een ​​revisie, waardoor trainers meer spannende uitdagingen en lonende gameplay krijgen.

Bugfixes en tekstaanpassingen zijn een integraal onderdeel van elke update, en versie 1.9.2.8 vormt daarop geen uitzondering. Het ontwikkelingsteam heeft onvermoeibaar gewerkt om bekende problemen aan te pakken en de prestaties van de game te optimaliseren. Deze oplossingen zorgen voor een vlottere en aangenamere ervaring voor alle trainers.

Pokemon-aanpassingen

Om het evenwicht te behouden en de strategische gameplay te verbeteren, hebben verschillende Pokemon aanpassingen ondergaan in de 1.9.2.8-update. Laten we enkele van de belangrijkste wijzigingen nader bekijken:

1. Comfey: Floral Healing en Magical Leaf-aanpassingen

– Het basis-HP-herstel van Floral Healing wanneer er geen bloemen worden geconsumeerd, is met 15% verminderd.

– De boost voor het HP-hersteleffect van Unite Move is verlaagd van 50% naar 30%.

– De schade van Magical Leaf is verminderd met 25%.

РDe tijd dat Pok̩mon van de tegenstander niet in staat zijn om te handelen nadat ze geraakt zijn door Magical Leaf is verkort van 0,75 seconden naar 0,5 seconden.

2. Espeon: Psyshock nerf

– De schade van Psychhock is verminderd met 17%. Deze aanpassing is bedoeld om de schade van Espeon in evenwicht te brengen en eerlijke gameplay te behouden.

3. Cinderace: Buffers vuurbal en schijnbewegingen

– De schade van Pyro Ball is verhoogd met 23%, waardoor de vurige aanvallen van Cinderace meer impact hebben.

– De cooldown van Feint is teruggebracht van 11 seconden naar 9 seconden, waardoor Cinderace deze beweging vaker kan gebruiken.

– De Unite Move, Blazing Bicycle Kick, heeft een verbetering gekregen. De vulsnelheid van de Unite-meter is met ongeveer 25% verhoogd, zodat Cinderace zijn krachtige kick sneller kan ontketenen. Bovendien, wanneer Blazing Bicycle Kick wordt gebruikt, wordt Cinderace immuun voor hindernissen, waardoor de effectiviteit in gevechten verder wordt verbeterd.

4. Scizor: Verbeterde basisaanvallen en Bullet Punch-verbeteringen

– De versterkte basisaanvallen van Scizor zorgen nu voor een verdedigingstoename van 40%, wat zijn defensieve kracht laat zien.

– De cooldown van Bullet Punch is verkort van 6 seconden naar 5 seconden, waardoor Scizor deze beweging vaker kan gebruiken en offensieve druk kan blijven uitoefenen.

5. Goodra: Dragon Pulse en Unite Move-buffs

– Goodra’s Dragon Pulse heeft een basishoeveelheid HP-herstel ontvangen, waardoor hij duurzaam is in gevechten.

– De Unite Move, Right as Rain, vult de Unite-meter nu 20% sneller, waardoor Goodra zijn krachtige aanval vaker kan gebruiken en HP effectief kan herstellen.

6. Glaceon: Icicle Spear en Ice Shard verbeteringen

– De cooldown van Icicle Spear is teruggebracht van 5,5 seconden naar 5 seconden, waardoor Glaceon deze beweging vaker kan gebruiken in gevechten.

– De schade van Icicle Spear is verhoogd met 8%, wat de aanvalsmogelijkheden van Glaceon versterkt.

– De basisverhoging van de aanvalssnelheid van Ice Shard is verbeterd van 25% naar 50%, waardoor Glaceon actiever kan bijdragen aan Unite Battles.

– De effectduur van Ice Shard is verlengd van 2 seconden naar 2,5 seconden, waardoor de efficiëntie bij het besturen van vijandige Pokémon toeneemt.

Deze aanpassingen zijn bedoeld om de balans van het spel te verfijnen, zodat elke Pokemon kan schitteren in zijn respectievelijke rollen en strategieën.

Conclusie

Met de komst van de Pokemon Unite versie 1.9.2.8-update en het langverwachte Eevee Festival staat trainers een ongelooflijke ervaring vol opwinding en intense gevechten te wachten. Ontketen je vaardigheden, verken de snelle gevechtsmodus met Eevee-thema en verzamel exclusieve beloningen via boeiende evenementen. Zorg ervoor dat je profiteert van de aanpassingen die aan verschillende Pokemon zijn aangebracht, omdat ze een nieuw evenwicht en strategische kansen in het spel brengen. Doe mee aan de festiviteiten, versterk je team en streef naar de overwinning in de steeds evoluerende wereld van Pokemon Unite.

Veelgestelde vragen
  • FAQ 1: Hoe kan ik deelnemen aan het Eevee Festival?
    • Om deel te nemen aan het Eevee Festival, hoef je alleen maar je Pokemon Unite-game bij te werken naar versie 1.9.2.8. Zodra het festival begint, heb je rechtstreeks vanuit de game toegang tot de festivalevenementen, beloningen en de Eevee Special Shop.
  • FAQ 2: Welke beloningen zijn beschikbaar tijdens het festival?
    • Het Eevee Festival biedt verschillende spannende beloningen, waaronder exclusieve cosmetische items, boosters en in-game valuta. Doe mee aan evenementen, voltooi uitdagingen en verken de Eevee Special Shop om deze waardevolle beloningen te ontgrendelen.
  • FAQ 3: Welke invloed hebben de aanpassingen aan Pokemon op de gameplay?
    • De aanpassingen aan Pokemon zijn bedoeld om hun prestaties in evenwicht te brengen en de strategische gameplay te verbeteren. Deze veranderingen zorgen ervoor dat elke Pokemon zijn beoogde rol kan vervullen en kan bijdragen aan spannende gevechten met zijn unieke vaardigheden en moves.
  • FAQ 4: Zijn er nieuwe items in de Eevee Special Shop?
    • Ja, de Eevee Special Shop biedt een scala aan nieuwe en exclusieve items die je gameplay-ervaring verbeteren. Van skins tot boosters, zorg ervoor dat je de winkel regelmatig bezoekt om de nieuwste toevoegingen te ontdekken en het meeste uit deze tijdelijke kans te halen.
  • FAQ 5: Wanneer komt de update beschikbaar op Switch en mobiele platforms?
    • De versie 1.9.2.8-update is nu beschikbaar op zowel de Nintendo Switch als mobiele platforms. Zorg ervoor dat je je game bijwerkt om toegang te krijgen tot alle spannende functies, evenementen en aanpassingen die in deze nieuwste update zijn geïntroduceerd.