Sea of Stars – Komt in de zomer van 2023

Sea of Stars – Komt in de zomer van 2023

Sabotage Studio heeft een iets exacter release-tijdschema voor Sea of ​​Stars onthuld en zegt dat het rollenspel zoals gepland in de zomer van 2023 beschikbaar zal zijn.

Net als een paar maanden geleden stond de wedstrijd al gepland voor volgend jaar. Aan de andere kant is dit de allereerste keer dat we hebben gehoord dat het de hele zomer door zou worden uitgebracht.

Naast de aankondiging dat Sea of ​​Stars in de zomer van 2023 uitkomt, heeft Sabotage Studio ook een videoboodschap geleverd die is gemaakt door de componist van de game, Yasunori Mitsuda.

video
play-rounded-fill

Zojuist is er nieuwe muziek van Sea of ​​Stars uitgebracht. The Coral Cascades, het eerste gastnummer van Mitsuda, is nu beschikbaar voor fans om naar te luisteren.

video
play-rounded-fill

Over Sea of Stars

De Sea of ​​Stars-uitbreiding zou dit jaar uitkomen. In juni maakte Sabotage Studio echter bekend dat de game pas in 2023 uitkomt. Hier vind je het hele bericht over het uitstel van de game.

Daarnaast volgen enkele feiten over het spel:

De roman Sea of ​​Stars vertelt het verhaal van twee Children of the Solstice die de krachten van de zon en de maan kunnen combineren om Eclipse Magic uit te voeren. Dit is de enige kracht die in staat is om af te weren tegen de monstercreaties van een kwaadaardige alchemist die bekend staat als The Fleshmancer.

Kenmerken

  • Gevechten die zich om de beurt ontvouwen en omvatten getimede aanvallen, combinatieaanvallen, boosting, verschillende soorten schade en het breken van spreuken.
  • Met Unshackled Traversal kun je de omgeving naadloos doorkruisen door te zwemmen, klimmen, springen, eraf te springen of omhoog te worden gehesen.
  • Je zult tientallen individuen tegenkomen en vele verhalende bogen doorlopen terwijl je je een weg baant door dit boeiende avontuur.
  • Een wereld die je kunt aanraken – Op zoek naar iets anders om te doen? Om te ontspannen kunt u gaan zeilen, vissen, koken of een lokale bar ontdekken.