Splatoon 3 – Dualie-type wapens

Splatoon 3 – Dualie-type wapens

In Splatoon 3 heeft Nintendo de nadruk gelegd op dualie-achtige wapens. Deze categorie was oorspronkelijk te zien in de meest recente aflevering van de serie. Spelers kunnen een Dodge Roll doen wanneer ze schieten met dualie-achtige wapens door op B te drukken. Nintendo beschrijft het als een verstandige tactische zet.

Met Nintendo die deze wapens demonstreert, kunnen we met name de Dapple Dualies en Splat Dualies zien. Dapple Dualies benadrukken snelle Dodge Rolls, maar hebben een korter bereik. “Zijn Dodge Roll-kracht van het momentum gecreëerd door de inktexplosie” met de Splat Dualies.

Dualie-achtige wapens

Beschouw twee gevallen. De Splat Dualies zijn een typische dualie-set die hun Dodge Roll-kracht ontvangt van de beweging van de inktstraal. Gebruikers die de timing precies weten, kunnen twee achtereenvolgende Dodge Rolls doen, gevolgd door een snelvuurspervuur!

De Dapple Dualies zijn een lichtgewicht dualie-paar dat bekend staat om zijn supersnelle Dodge Rolls. Die snelheid gaat ten koste van het bereik, maar vergis je niet: deze dualies slaan nog steeds hard toe en kunnen snel VEEL inkt dumpen. Benader een tegenstander van achteren voor de beste resultaten!

Over Splatoon 3

In de aankomende Splatoon-game moet je de Splatlands besmeuren!

Betreed de Splatlands, een hete woestijn bevolkt door door de strijd geharde Inklings en Octolings. De adrenaline-aangedreven kern van deze stoffige woestenij ligt Splatsville, de stad van de wanorde.

Turf War* blijft oppermachtig, zelfs in deze barre omgeving, terwijl conflicten oplaaien in nieuwe levels in de omringende wildernis, zoals de adembenemende Scorch Gorge.

Een nieuw boogvormig wapen om inkt te slingeren en nieuwe speciale wapens, zoals de zinkende Crab Tank, stellen deze strijders in staat aanvallen te ontwijken en meer territorium te bestrijken.

Splatoon 3 wordt op 9 september 2022 uitgebracht voor de Nintendo Switch.