The Last Spell – Komt in Maart

The Last Spell – Komt in Maart

The Last Spell heeft nu een definitieve releasedatum en gamers die een Nintendo Switch bezitten, kunnen de game de komende weken in handen krijgen. Zowel de ontwikkelaar, Ishtar Games, als de uitgever, The Arcade Crew, hebben verklaard dat de volledige release zal plaatsvinden op 9 maart 2023.

In 2019 werd onthuld dat het strategische rollenspel The Last Spell naar de Nintendo Switch komt. De meest recente lanceringsperiode daarvoor was in het eerste kwartaal van 2023.

video
play-rounded-fill

Over The Last Spell

Op beurten gebaseerde gevechten, willekeurig gegenereerde zijden van vijanden en uitrustingsvoorraden, verbazingwekkend grote legers van tegenstanders die doen denken aan Musou-games, en roguelite-aspecten combineren in The Last Spell om een ​​unieke en zeer herspeelbare uitdaging voor spelers te bieden. De meest veelbelovende verdedigers van The Haven zullen leren om tegenslagen en de brute kracht van monsterhordes te overwinnen, nieuwe talenten en methoden verdienen tijdens intense gevechten die worden versterkt door een progressieve metal-soundtrack die je hartslag doet stijgen.

Het zal ronduit een wonder zijn als de laatste Haven van de mensheid de meedogenloze maar eerlijke aanval van The Last Spell kan overleven, maar als de verdedigers het intellect hebben om hun kracht te evenaren, is het nog steeds mogelijk dat de laatste Haven van de mensheid zegeviert.

Het gaat in op de onvoorspelbaarheid en opwinding van de meedogenloze gevechten van het spel en benadrukt een schat aan keuzes die spelers tot hun beschikking hebben terwijl ze worstelen om zichzelf te verdedigen tegen de felle aanval van zwermen vijanden.