Xenoblade Chronicles 3 – Nopon Archsage introductie

Xenoblade Chronicles 3 – Nopon Archsage introductie

De Nopon Archsage, die zal worden opgenomen in Wave 2 van de Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass en zal aansluiten bij Challenge Battles, is onthuld door Nintendo en Monolith Soft.

video
play-rounded-fill

De Nopon Archsage

Je kunt deelnemen aan Challenge Battles door een portaal in Llyn Nyddwr te benaderen. Ribbi Flats, in de regio Fornis, is waar u dit kunt vinden. Je komt aan in het Land of Challenges nadat je door de portal bent gegaan. Er is meer aan de Nopon Archsage dan op het eerste gezicht lijkt, en hij is hier. In de Japanse versie wordt hij ingesproken door Akio Ootsuka, die ook de stem voor Consul Z verzorgde.

Sinds 13 oktober in Noord-Amerika en 14 oktober in Europa kunnen Nintendo Switch-bezitters Wave 2 van de Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass kopen. Ino is een nieuwe held in dezelfde DLC.

Over Xenoblade Chronicles 3

In een wereld vol conflicten met een verborgen kwaad, leef om te vechten en vecht om te leven.

Ga met Noah en Mio mee op een ontroerende zoektocht om de cyclus van bloedvergieten te doorbreken, aangezien zij de twee tegengestelde landen vertegenwoordigen die centraal staan ​​in deze oorlog. Zes personages uit deze twee landen werken samen om de kolonisten van Aionios bewust te maken van het gedeelde gevaar waarmee ze worden geconfronteerd. Terwijl je de echte schurk ontdekt die de oorlogen regisseert, doorkruis je uitgestrekte, surrealistische sci-fi-omgevingen.

De Nintendo Switch heeft momenteel Xenoblade Chronicles 3 beschikbaar.